en directe

Fórmula Musical
de 00:00 a 06:30
cercar per data: cercar per text lliure

Cerca per Tarragona Ràdio

Ones i lletres confluèixen en els 30 anys de Tarragona Ràdio

Publicat el: 25/11/2016 per Tarragona Ràdio

Les ones de la ràdio conflueixen en una 15ena de textos literaris llegits públicament en el marc del 30 anys de Tarragona Ràdio.

Ha estat aquest dijous al vespre al Cafè la Cantonada, i en presència de diversos autors, com Cinta Mulet, Jordi Tiñena, Francesc Valls Calçada, o els que escoltàveu en aquest fragment, el periodista Carles Marquès, amb veu del company d’aquest casa Miquel González.

Les lectures han anat a càrrec dels propis autors dels textos, i també de treballadors d’aquesta casa.

L’acte va arrencar amb una lectura d’Enric Garriga, recordant un programa que feia a Ràdio Fòrum, fa tres dècades, en els inicis de l’Emissora Municipal. La lectura d’aquest dijous, ha estat una col·laboració entre Tarragona Ràdio i La Casa de les Lletres.

Després de la seva lectura pública, ara els textos seran dramatitzats a la ràdio i es podran escoltar en els propers dies per antena, coincidint amb la campanya de Nadal.

L’emissora municipal compleix aquest 2016 tres dècades en antena. Per aquest motiu ha organitzat diversos actes que es van iniciar amb un programa especial des del la Rambla nova, el passat 17 de febrer, coincidint amb l'efemèride.

Tarragona Ràdio també ha convocat un premi especial de guió de ficció radiofònica.

El guardó s’inclou en els Premis Literaris Ciutat de Tarragona que arriben enguany a la seva 27a edició.

 

La Fundació Tarragona 2017 i FCC signen un conveni de donació

Publicat el: 04/08/2016 per Tarragona Ràdio

La Fundació Tarragona 2017 i FCC han signat un conveni de donació mitjançant el qual l’empresa dóna suport al desenvolupament dels Jocs Mediterranis.

L’acte de signatura s’ha dut a terme a les oficines de Tarragona 2017 i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros; i el Director Delegació Catalunya de FCC, Jesús Padulles Caba. 

Josep Fèlix Ballesteros, s’ha mostrat molt satisfet per aquest nou acord de donació, diu que ‘la confiança i recolzament d’FCC, és important per tenir el suport d’un grup de serveis ciutadans de referència internacional tan destacat com FCC’. Ha afegit Ballesteros que continuen treballant i sumant esforços per organitzar el 2017 uns ‘grans Jocs Mediterranis’. 

De la seva banda, Jesús Padulles Caba, ha destacat que FCC està al costat dels grans esdeveniments i en aquest sentit és ‘un plaer recolzar la ciutat de Tarragona en aquest important projecte de territori’.

Un estudi destaca que Tarragona Ràdio dóna bona reputació 'on line' a la ciutat

Publicat el: 01/09/2014 per Tere Ortega

Un 7’5% de comentaris que es fan a la xarxa sobre Tarragona són positius. Així es desprèn d’un estudi sobre l’anomenada ‘reputació on line’ que ha efectuat l’empresa Zinkdo en sis municipis diferents i en un període de quinze dies.

Tarragona es troba per sobre de la mitjana de municipis analitzats que és del 5%.

El motiu de la bona imatge que la ciutat genera a les xarxes és conseqüència d’una potent presència d’Institucions com l’Ajuntament o Tarragona Ràdio, segons els investigadors. L’emissora local és el perfil que més mencions positives publica només superada pel consistori. En tercer lloc està el Departament Municipal de Cultura.

El treball pretén demostrar la utilitat que té monitoritzar les opinions en marques complexes com les ciutats.

El responsable de l’informe i de l’empresa Zinkdo, Víctor Puig, ha explicat a Tarragona Ràdio que precisament aquest mitjà de comunicació genera una percepció positiva a les xarxes del que passa al municipi.

Temes vinculats amb centres educatius o cites culturals van tenir una rellevant difusió a partir de la menció feta per aquesta emissora local.

L’estudi també incideix en la important presència de Tarragona en suports multimèdia. Destaca especialment el projecte per a Instagram amb l’etiqueta #fotodeldia. La regidora de Turisme, Patrícia Anton, explica que ha ajudat a fer difusió entre ciutadans i turistes.

La proposta funciona des de fa quatre anys.

Patrícia Anton 

 

presidenta Patronat Municipal Turisme

Víctor Puig 

 

Empresa Zinkdo

Tarragona Ràdio: El Vídeo

Publicat el: 14/02/2014 per Joan Vidal

Tarragona Ràdio millora la seva presència a les xarxes socials i a Internet amb més de 20.000 visites mensuals

Publicat el: 09/12/2013 per Tarragona Ràdio

Tarragona Ràdio millora la seva presència a Internet i les xarxes socials. Més de 20 mil persones es connecten mensualment a la web de l’emissora municipal, amb un grau de permanència que també va en augment.

L’estrena del nou portal, el passat estiu, ha fet augmentar el temps de permanència online dels usuaris, amb una durada mitja de més de vint minuts d’estada i un 40% de visites noves cada mes.

També creix el nombre d’usuaris a les xarxes socials, amb més de 4.200 usuaris al perfil de la ràdio a Facebook i superant gairebé la barrera dels 5.000 seguidors a Twitter. La immediatesa en l’actualització de les informacions; la proximitat de les noticies i els enllaços amb els continguts de programes han afavorit aquest augment. 

Els esports i, especialment les retransmissions del Nàstic, registren també puntes de visites a la nostra web.

 

Nova temporada amb més programes: 

Ha estat en una temporada en la que l’emissora municipal de Tarragona ha estrenat més de 10 programes nous. N’hi ha de jazz, Rock, Tango, Poesia o Coach. També de destinats a afavorir la recerca de feina, com l’Impulsa’t, amb Tarragona Impulsa, o de temàtics, com el Tarragona Història, amb el Museu d’Història i la regidoria de Patrimoni.

També hem encetat nous programes amb la URV, o sobre el món del Motor i la BTT. Els darrers programes estrenats són: Toquem pedra, amb l'ICAC o “El Pont de Mahoma”, sobre alpinisme, escalada i esports de muntanya, amb l’alpinista tarragoní, Òscar Cadiach, com una de les columnes vertebrals. Probablement, únic programa de ràdio d’aquesta temàtica a tot Catalunya.

 

Nova ronda informativa:

Els informatius també s’han ajustat als nous temps, amb una programació amb franges de mitja hora a primera hora del matí, des de les set i fins a dos quarts de deu. A continuació, hi ha entrevistes i seccions fins a dos quarts de dues, quan s’emet l’informatiu central i, tot seguit, el Sempre Nàstic. També un resum informatiu a les sis de la tarda i un balanç de tota la setmana, dissabtes i diumenges. Les franges de tardes, amb el Ja Tardes, i el vespre/nit també s'han reforçat amb nous continguts i programes.  

Consulta tota la programació de Tarragona Ràdio.  

Els últims programes i entrevistes 

El Partit del Nàstic 

Dissabte 6 de gener de 2018. Rayo 2 - Nàstic 3

Publicat el: 06/01/2018 21:08h

Partit sencer: Rayo 2 - N... 

 

El Matí de Tarragona Ràdio 

Curar-se en Salut. Dimecres 17 de gener de 2018

Publicat el: 17/01/2018 14:34h

En col·laboració amb la Xarxa Social i Sanitària de Santa Tecla. Parlarem amb Núria Serra, fisioterapeuta de la Xarxa, sobre la higiene postural al lloc de feina.

Curar-se en Salut. Dimecr... 

 

L’Hora del Comerç. Dimecres 17 de gener

Publicat el: 17/01/2018 14:36h

L’Hora del Comerç: Com cada dimecres, amb PIMEC Comerç i el seu president a Tarragona, Florenci Nieto. La convidada és la directora del Consorci per la Normalització Lingüística de Tarragona, Rosa Ibarz, arrel...

L’Hora del Comerç. Dimecr... 

 

Tarragona Història 

Tarragona història. Dimarts 16 de gener

Publicat el: 16/01/2018 12:14h

Parlem de ‘Sota les Bombes’ una exposició itinerant basada en el llibre del mateix nom publicat per Angle Editorial, 2017, il·lustra aquesta guerra aèria sense precedents, amb documentació i imatges de l’&egra...

Tarragona història. Dimar... 

 

El Pont de Mahoma 

El Pont de Mahoma 99: Anem a l'Aconcagua i parlem de les hivernals al K2 i a l'Everest

Publicat el: 04/01/2018 11:42h

Des de la cordada del programa hem acomiadat l’any des de la Mola de Colldejou i avui, li donarem la benvinguda al 2018 des de les antípodes a l’altra hemisferi, a l’Aconcagua; un dels ‘7 cims’ el sostre del Andes, a l...

El pont de Mahoma. Dijous... 

 

Ja tardes!!! 

Participa al Crowdfunding de Joan Reig. Nou disc i videoclip, el primer projecte com a cantant en solitari. Fot-li un cop de mà

Publicat el: 15/01/2018 21:52h

https://www.verkami.com/locale/ca/projects/19430-joan-reig-nou-disc-i-videoclip

Joan Reig. Dissabte 13 de... 

 

Made in America amb Ian Lints dedicat a Old Union

Publicat el: 15/01/2018 22:10h

Made in America amb Ian L... 

 

Paraula de Jazz 

140º PARAULA DE JAZZ: BLUES 20´s 1a PARTE (16.01.2018)

Publicat el: 16/01/2018 22:14h

El BLUES fué uno de los pilares del jazz, ya que las estructuras de acordes y fraseo compartían un linaje común en la cultura musical afroamericana. No obstante, el blues también poseía una rica historia propia. Mú...

PARAULA DE JAZZ: BLUES 2... 

 

Un, dos i seguit. Divendres 20:30h 

Un, dos i seguit. Divendres 12 de Gener . Programa 1066.

Publicat el: 12/01/2018 22:02h

Un, dos i seguit. Divendr... 

 

La Playa 

La Playa, programa musical amb Cristián Manríquez. Divendres 12 de Gener 17:00h

Publicat el: 12/01/2018 21:26h

La Playa. Divendres 12 de... 

 

Mi Rollo és el Rock!! 

Mi Rollo Es El Rock 156: Zerokoma y Patricio y Su Vicio.

Publicat el: 09/01/2018 17:36h

3 hermanos te lo dicen a gritos, RNR para sentirse vivos: ZEROKOMA. Carlos, Jaime y Jose Revert Valls, desde su Ontinyent natal nos presentan uno de los discos del año "GALONES". Hablando el mismo idioma, el del ROCK, los tarraconenses PATRICIO Y S...

Mi Rollo Es El Rock 156 

 

Passió Ovalada 

Nova Temporada de Passió Ovalada a Tarragona Ràdio. Dilluns 18 de Desembre

Publicat el: 18/12/2017 22:22h

Passió Ovalada. Dilluns 1... 

 

Re-Acciona!! 

Maria Garcia, fundadora d’Amnistia Internacional Tarragona, al Re-acciona

Publicat el: 15/01/2018 22:15h

Comencem l’any amb molta força entrevistant a la Maria Garcia, fundadora d’Amnistia Internacional Tarragona. La xerrada amb la Maria, que fa més de 40 anys lluitant per la defensa dels Drets Humans, ens ha servit per fer una foto...

Re-Acciona. Dijous 11 de ... 

 

Dents i Ungles 

Dents i ungles. Felícia Fuster

Publicat el: 11/12/2017 09:47h

En una societat que idolatra la joventut i on sembla que tot s’hagi de fer de forma precoç sobta que als seixanta anys algú es pugui convertir en una revelació literària. Aquest va ser el cas de Felícia Fuster, poe...

Dents i ungles. Felícia F... 

 

L'Escaner amb Enric Pujol 

L'escaner amb Enric Pujol

Publicat el: 01/01/1970 01:00h

El periodista tarragoní Enric Pujol fa cada dilluns un comentari sota el títol l’escàner al Sempre Nàstic envers l’actualitat del club grana. També enceta unes píndoles històriques sota el nom de Flash Nàstic en que repassa en cada partit del Nàstic efemè...

Déu ha estat just 

 

Déu ha estat just

Canal Mare Terra

La Veu TV (‘La veu que et veu’) està impulsada per la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) i Mare Terra Fundació Mediterrània amb l’objectiu de donar veu a aquells col·lectius, entitats i persones que no...

Ajuntament de Tarragona

www.tarragonaradio.cat