en directe

Ja Tardes
de 18:00 a 20:00

Les entrevistes d'actualitat / El Matí de Tarragona Ràdio

Un programa extens i variat que inclou el repàs a l'actualitat local de primera hora del matí, amb informació del temps, el trànsit, els esports, la revista de premsa i l'agenda cultural. Un espai diari d'opinió a través de tertúlies i debats. Entrevistes en l'àmbit de la política, l'economia, la societat, la cultura i l'esport, i seccions específiques dedicades a temàtiques molt diverses (llibres, salut, ensenyament, llengua, cuina, cinema, rutes...)

Hora d'emissió: De dilluns a divendres de 07,00 a 13,30 h. Dissabtes, de 09,00 a 12,00 h.

cercar per data: cercar per text lliure

Diada de Sant Jordi

Publicat el: 23/04/2015

Programa especial de la Diada de Sant Jordi a la Rambla Nova de Tarragona.

 

Primera hora, de 9:30 a 10h: 

XAVIER CLIMENT. Tarakon 218 a.C.

L’arquitecte Xavier Climent reivindica la visibilitat dels Ibers, en una ciutat marcada clarament per la petjada dels romans. Arola Editors, ara ha traduït l’obra al castellà a la col·lecció “La Cometa”. La novel·la arrenca a terres ilergetes, en els dies d’Hannibal, és una sèrie de diverses novel·les, Climent també porta al catàleg de Sant Jordi Tarraco 179 dc. Colònia i Metròpoli.

HERBERT GENZMER. La jugada perfecta

La següent novel·la l’escriu un autor que es va doctorar en el seu moment, a la seva alemanya natal, amb un treball que es deia “estratègies de mentir en alemany, anglès i espanyol”. Ha viscut a Berlin, Istanbul, Singapur, Munich i com a professor a Bekeley, va donar classes com a convidat a Austin Texas. A la novel·la, parla d’un jove estafador Félix Gidden, que es converteix en el personatge de la jugada perfecta d’un altre jugador... novel·la negra, Arola Editors, “La Cometa” Castellà. 

ARMANDO LACUEVA. Guerra a ultranza

Amando Lacueva, ja és un habitual de la Diada de Sant Jordi amb les seves novel·les històriques, centrades en el 1714. Enguany ens porta la seva obra, “Guerra a UltrançaBarcelona 1713-1714 traduïda al castellà per “La Cometa” -Arola Editors. Borbons, motins, traïcions, intrigues i saquejos, en una història entre un marques de ficció i una dama real de l’època. 

 

 

Segona hora, de 10h a 11h:

AGUSTÍ SEGARRA, 100 qüestions d’economia

A 100 qüestions d’economia, el catedràtic Agustí Segarra, juntament amb Lluís Miret, ens aporta claus per entendre moltes coses que tenen a veure amb el nostre entorn del dia a dia. Des de fer la compra diària, a fer un regal a un amic –molts avui regalareu llibres, són accions que tenen ineludiblement a veure amb l’economia. Però no només aquestes, desgrana també temes recurrents de l’argot i la pràctica econòmica, que estan ben presents en els mitjans aquesta dies.

HUGO PRADES I ROGER ROIG, "El Patufet" i "Patufet, on ets?"

El binomi d’autors, Hugo Prades i Roger Roig, són altres dels habituals en una diada com la d’avui. Han dibuixat i escrit les nostres tradicions més arrelades, com la del Patufet, en uns exquisits llibres, pensats per a gaudir-los en família, també per a les escoles..

NATÀLIA RODRÍGUEZ, Viatjant amb cendres

Un escriptor exiliat a l’URSS després de la Guerra Civil. Els seus ulls viuran la Segons Guerra Mundial i l’infern del Gulag (sota la dictadura de Stalin, centenars de milers d’infants van ser confinats al Gulag, o van néixer allà. Amb només 3 anys, un nen podia ser considerat perillós per a la societat, culpable de crims contra els antirevolucionaris –condemnat, sovint, per l’opció política dels seus pares -, deportat a un lloc remot de la Sibèria i obligat a treballar. Els nens que van néixer al Gulag van ser separats de les seves mares quan tenien un any. L’escriptor, torna a Barcelona quan Gorbatxov dóna el cop de gràcia final i el comunisme entre en hores baixes. “Viatjant amb cendres” és el debut d ela periodista Natàlia Rodríguez, i és també la història d’un comiat i una història de passió. Arola Editors

JUAN CARLOS ELIJAS I QUIQUE CULEBRAS, El todo por los cuernos

Poemes de Juan Carlos Elijas. Música de Santi Palau. I veus de Quique Culebras. Què fa aquesta combinació? Doncs, “el Todo por los cuernos” És el segon projecte de musica experimental, creat per Orel.

NEUS MOYA, Cupcakes

Hi ha qui diu que per fer cupcakes cal precisió matemàtica i nervis d’acer. Li preguntarem a Neus Moya sí és veritat, i d’on li ve aquesta afició. De fet, primer va néixer un bloc, perquè la seva germana pogués veure les seves creacions des de la distància. Ara plasma en un llibre de Cossetània Edicions,  amb una 50ena de receptes. Des de cupcakes decorats amb or, fondant o merenga. I totes, per llepar-se els dit. 

Tarragona 2017 ha allargat fins avui, el termini per lliurar els dibuixos de la mascota pels Jocs. Hi ha participat moltes escoltes de tota la demarcació i altres infants a nivell individual. En parlem amb David Oliete.

 

Tercera hora, de 11h a 12h

NANI NOLLA I MIREIA JORDANA , La melmelada a la cuina     

Recull de receptes on la melmelada és un ingredient més. Esmorzars i berenars, per picar, primers plats, carn peix i postres. Propostes suggeridores, i divertides. Potser, fins i tot, alguna recepta de Rio de Janeiro, on va néixer la Nani Nolla. Cossetània Editors.

Eudald Carbonell i Policarp Hortalà. Ens farem Humans?

Serem humans quan l’atzar sigui substituït per la lògica. Frases contundents a les que ens té ja molt acostumats el director de l’IPHES. L’arqueòleg també planteja conceptes con ‘consciència operativa’ o ‘resocialització’ i parla de transformar el coneixement en pensament, en 21 conceptes sobre l’espècie humana que, per dir-ho curt i ras, o ens posem les piles, o anem directes al col·lapse. 

CONXITA JIMÉNEZ, Terres i vents

Un llibre de poemes amb una veu calma i profunda, en què cada paraula s’enfonsa a la terra. Conxita Jiménez escriu la memòria damunt l’instant, el que no veu i el que veu, les olors d’un riu, l’Ebre, que fa temps que expressa la força d’una terra. Poemari guanyador del premi Llibreria Serret de poesia en català. El poeta Santi Borrell diu al pròleg: «Hi ha una calma profunda com si cada paraula fos un batec que es va enfonsant a la terra. Conxita Jiménez escriu així. Jiménez, nascuda a Girona, ha viscut gairebé sempre a Tortosa, i actualment viu a Tarragona.

FEDERICO BARDAJÍ, Bonavista. Una biografia social. Silva Editorial

El boicot pel preu dels autobusos, la caiguda d’una avioneta o l’albirament d’un suposat ovni són fets que formen part de la història de Bonavista.

Estan recollits en el fons que l’antropòleg Federico Bardají ha donat a la Biblioteca Hemeroteca Municipal. Es tracta de 14 arxivadors amb reculls de premsa de diaris i revistes d’àmbit local i nacional, en molts casos de capçaleres ja desaparegudes. Són documents que daten des de finals dels anys 50 i fins a l’actualitat, tots ells relacionats amb el barri de Ponent, i que s’han classificat temàticament. Així, hi consten informacions sobre els moviments socials de Bonavista, molt actius des de la seva constitució, temes educatius, de cultura i festes o de l’àmbit de l’esport i de la religió. Tota aquesta documentació li ha servit A AQUEST ANTROPÒLEG per escriure un llibre, Bonavista. Una biografia social,

 

Quarta hora, de 12h a 13:30h

MAGÍ SUNYER, Mites per una nació. "De Guifré el pelós a l’onze de setembre" (EumoEditorial) i "Andròmaca"

Què tenim els catalans de Guifré el Pelós? Coms ens marca la llegenda de Sant Jordi? Defineix el nostre sentiment identitari commemorar l’Onze de setembre? Explicarem fins a quin punt els mites marquen fonamentalment les identitats d’una comunitat, com al nostra.

Farem el lliurament de la Tauleta al guanyador del concurs #Llenguenjoc que hem fet els darrers mesos amb el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona. Ens acompanyarà XAVIER BROTONS

FANZINE – PEP ESCODA JOAN CAVALLE

Us parlem d’un fanzine molt especial que s’ha fet expressament per aquesta jornada. En parlem amb Pep Escoda i amb el tècnic de cultura de l’Ajuntament, Joan Cavallé

FRANCESC VALLS-CALÇADA Cent dòlars i una cabra 

Míriam, una periodista catalana convertida al judaisme, coneix Guim, un cooperant propalestí de Barcelona. L’atzar fa que s’hagin d’aliar per salvar la vida del petit Abdul a Israel, on hi ha la tecnologia necessària. La tensió entre les autoritats palestines i israelianes, complica i molt les coses.

ÒSCAR RAMÍREZ, Invasió de camp

Invasió de Camp és el catorzè llibre que escriu Ramírez i és una publicació de poemes, aforismes i pensaments lleugers: un nou exercici d’agricultura mental, de pagesia emocional que es configura amb pensaments vitalistes i reflexions sobre la vida. Aquesta obra parla sobretot, segons l'autor, de necessitats que ens envolten cada dia: la de compartir amb els altres però també buscant espais de solitud, la de sortir endavant amb fortalesa sent conscient de les pròpies febleses, la de somriure a la vida malgrat que aquesta insisteixi en girar-te sovint l’esquena. També es parla de l’amor, de la mort, dels petits gestos, dels paisatges nous, de les persones i dels seus hàbits. Tot plegat, emocions i situacions que envaeixen el nostre camp vital.

Xavier Fernández i Ramon Segú, Una historia de Tarragona en imatges

Durant 90 anys la Saga Chinchilla ha reflectit la vitalitat social i cultural i l’evolució urbanística de la ciutat. El llibre recull les millors imatges de l’avi, el pare i el fill de la saga. I incorpora textos de reconeguts escriptors i personatges de la ciutat, que els contextualitzen. .

Diada de Sant Jordi. 9:30h-10h 

 

Diada de Sant Jordi. 10h-11h 

 

Diada de Sant Jordi. 11h-12h 

 

carregar més àudios

La ràdio de les festes. Dijous 21 de setembre

Publicat el: 21/09/2017

Tecla i Capsa Jazz Club amb Giulia Valle Petit Large Ensemble. Giulia Valle és una reputada contrabaixista i compositora. Una oportunitat única d’escoltar i veure en directe una de les figures del jazz català. Organtiza Assoc. Músics de Tgn.

 

La baixada de l’Àliga és un dels actes més multitudinaris d’avui. Per això val la pena recordar-ne el protocol i les normes. Ens acompanya un dels aliguers més veterans, Josep Maria Macies

 

La plaça Verdaguer acull la Teclatapa, la taverna dels tastets. Un espai gastronòmic que durant quatre dies permet els àpats ràpids: entrepans de frankfurt amb ceba cruixent, de truita farcida de bacó, de bacó i formatge, de llonganissa i xistorra, de cruixent de pollastre, de pollastre amb pebrot, d’hamburguesa amb ceba i formatge, de llom, de bratwurst amb ceba i formatge, d’ous ferrats amb llom adobat, vegetal, i també patates fregides, patates braves, triquini de pernil i formatge, porció de pizza i faixeta mexicana. Una iniciativa de les comparses de carnaval

La ràdio de les festes 1 

 

La ràdio de les festes 2 

 

La ràdio de les festes 3 

 

carregar més àudios

La ràdio de les festes. Dimecres 20 de setembre

Publicat el: 20/09/2017

A la Residència de la Mercè també arriba any rere any la Festa de Santa Tecla. Amb la seva dinamitzadora, Núria Cartanya, us expliquem els actes.

 

 

Avui també ens acompanyaran els Portants tant dels Nanos Nous , com dels Nanos Vells. Us explicarem com viuen les Festes.

 

 

Us parlarem del joc de Rol de L’assassí de la pastanaga. Que organitza l’Agrupament Escolta i Guia Xaloc

 

 

Parlem amb el Pregoner de les Festes d’enguany, el periodista de la Contra de la Vanguardia, Lluís Amiguet 

 

Txarango i Roba Estesa protagonitzen el gran concert de Santa Tecla. La cita és aquest dimecres a partir de les 22h a l’avinguda Vidal i Barraquer, davant de la Tabacalera. Després de molt de temps el gran concert de festes canvia d’escenari i abandona la Part Alta. Els dos grups ja han tocat a Tarragona, però mai junts en el mateix escenari. Roba Estesa, conjunt integrat únicament per dones, portarà a la ciutat el seu folk calentó, amb cançons carregades de simbologia, missatge i reivindicació. Ho han explicat al Ja Tardes de Tarragona Ràdio dues de les components del grup, la Clara i l’Alba

La ràdio de les festes 1 

 

La ràdio de les festes 2 

 

La ràdio de les festes 3 

 

carregar més àudios

La ràdio de les festes. Dimarts 19 de setembre

Publicat el: 19/09/2017

L’escola de música tradicional, El Tecler, participa en diferents esdeveniments de la festa, acompanyant elements del seguici o fent concerts propis. En parlem amb la seva responsable, Roser Olivé

 

Diumenge fa 10 anys de la mort del regidor de Tarragona, Josep Lluís Navarro. Des de llavors, el Club Ciclista Tarragona organitza una cursa de BTT en memòria del qui va ser un gran aficionat a aquest esport. Ens acompanya Josep Ma Gornals, pdent del club, i Pere Navarro, germà del regidor.

 

El Ball de Serrallonga celebra enguany els seus 30 anys i els recorden en l’exposició que podem veure durant les festes al vestíbul del Teatre Tarragona.

 

L’humorista Luís Piedrahita presenta el seu espectacle “Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdales”, divendres a les 21h al Palau de Congressos 

 

L’Orquestra Estelada serà la responsable d’omplir d’Amparitos la nit de la baixada de l’Àliga, i també posarà música al Cafè, copa i puro. Serà dijous. Ens acompanya el seu cantant, Wences Maseres.

 

Jordi Català participa un any més de les festes i estrena nou projecte.

 

Sota el títol Santa Tecla té màgia, enguany el Cercle Màgic de Tarragona ens proposa l’espectacle del popular i televisiu Jeff Toussaint, reconegut hipnotitzador. Serà dijous a les 21h al Teatre Metropol

La ràdio de les festes 1 

 

La ràdio de les festes 2 

 

La ràdio de les festes 3 

 

carregar més àudios

La ràdio de les festes. Dilluns 18 de setembre

Publicat el: 19/09/2017

Esbart Santa Tecla

Parlem dels grups que l’esbart du al seguici, com el Ball de Valencians que enguany celebren els 20 anys. També parlem del tradicional Retaule de Santa Tecla, que tindrà lloc dimecres a les 22:30, amb la música de la coble La Principal de la Bisbal dirigida per Francesc Cassú.

  

Exposició Som gitanos

 

Des de divendres trobem a l’Espai Turisme l’exposició fotogràfica “Som gitanos”, un recorregut gràfic per la relació viscuda entre els nostres Gegants Moros i Negritos i els gitanos tarragonins. El fotògraf Josep Maria San Saturnino, Sansa, després de seguir incansablement gegants, gegantons i portants durant tres anys, ha aconseguit aquest magnífic treball en què el vessant més humà i ancestral pren un protagonisme que us sorprendrà. Hi col.labora l’Associació Gitana de Tarragona, Consell Gitano de la Ciutat de Tarragona i gitanos.cat

  

Premi El Balcó: Joan Martí

 

L'exrector de la URV Joan Martí i Castell rebrà el Premi El Balcó 2017 en la seva 40a edició.

 Es tracta del reconeixement que fa Òmnium Cultural del Tarragonès a persones del territori involucrades amb la llengua i la cultura catalana. El guardó es lliurarà públicament dijous a la cerimònia del Pregó.

  

Al trot Teatre.

 

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta, presenta l’’obra Camins Forçats (avui 20.30 h, Teatre Metropol)

Es tracta d’una nova proposta escènica del seu grup Al trot teatre, que fa una mirada crítica sobre el drama dels refugiats. Milers de persones moren ofegades al mateix mar on gaudim tant banyant-nos durant els estius davant d’una passivitat general. El col·lectiu, el món de la discapacitat, acostumat a rebre solidaritat, també pot ajudar a sensibilitzar sobre altres realitats amb limitacions.

  

Pel·lícula ‘El dulce sabor del limón’

 

Ahir al vespre es va estrenar al Teatre Tarragona la pel·lícula ‘El dulce sabor del limón’, de David Aymerich.

 Es tracta d’un llargmetratge protagonitzat pels actors David Solans i Elena Rivera, òpera prima del guionista i director David Aymerich

 

 

 

 

La ràdio de les festes 1 

 

La ràdio de les festes 2 

 

La ràdio de les festes 3 

 

carregar més àudios

Tertúlia esportiva. Dilluns 18 de setembre

Publicat el: 18/09/2017

Compartim la tertúlia esportiva amb Ismael Banyeres, Santi Palanca i Juan Carlos Floria

Tertúlia esportiva. Dilluns 18 de setembre 

 

LA RÀDIO DE LES FESTES

Publicat el: 14/09/2017

Marató solidària ACTAC

 

Plaça friki, David Sancho

 

El petonet de les festes

 

Festa per tothom 

 

Esbart Sta Tecla 

 

Tarragona Big Band

 

BUMT

 

Radioaficionats

LA RÀDIO DE LES FESTES 

 

LA RÀDIO DE LES FESTES 

 

LA RÀDIO DE LES FESTES 

 

carregar més àudios

LA RÀDIO DE LES FESTES

Publicat el: 13/09/2017

Anna Gispert, Perpetuadora de les festes. Aquesta tarragonina de soca-rel, besnéta del mític casteller del segle XIX Pau Magarolas Lladó, conegut com a Pau del Blau, és catedràtica d’institut d’ensenyament secundari. Des del 1990 fins al 2012 ha creat, ha organitzat i ha impartit l’assignatura (crèdit variable) De la paraula a la festa , per donar a conèixer als alumnes la realitat cultural tarragonina, el folklore i la nostra festa

 

 

Gegants romans. Carmen Muñoz. Divendres 15, a les 20 h, a la plaça del Rei, Presentació dels Gegants Romans. Des d’avui el Publius Cornelius Scipion i l’Aemi-lia Tertia Paula passaran a formar part del nombrós col·lectiu geganter de la nostra ciutat. Els faran de padrins els Gegants Egipcis del passeig Torroja, recentment estrenats a les últimes festes de Sant Magí. La construcció ha anat a càrrec de Ferran Rei, les tasques de pintura les ha portat a terme Marina B. Cubells d’Arts Estudi, el disseny i la confecció del vestuari l’han fet Carme Muñoz i Carme Sabariego i les perruques les ha realitzat Carme Muñoz. Presentarà l’acte la periodista Sílvia Petit. Acompanyaran musicalment la presentació els Grallers dels Xiquets de Tarragona.Organitza: Geganters Tàrraco Escipions

 

 

La Mulassa, 30 anys. Ricard Garcia. Els mulassers estrenen vestits. La mulasseta fa 15 anys i ha celebren amb una trobada de mulasses petites diumenge

 

 

Santa Teca. Berna Ríos. Enguany, canvi de lloc pel mercat de santa Teca, que es celebrarà al Col·legi d’Arquitectes, c. Sant Llorenç.

 

El Mercat de Santa Teca 2017 és una fusió de gastronomia, cultura i territori, que enguany ens proposa un nou format en aquest espai emblemàtic de la ciutat. Show cooking de cuina del territori, mostra de productes, xerrades, maridatge, tallers i actuacions musicals

 

 

Cucafera petita, 15 anys. Adrià Recasens. Dissabte a les 19h als jardins de la Casa de la Festa, Festa infantil dels 15 anys de la cucafera petita. Parlem també dels actes de la Cucafera, com les novetats en la baixada d’enguany

 

 

Ball del 7 pecats capitals, 15 anys. Salvador Fa. Divendres a les 18h al pati del rei Jaume I, presentació del ball petit dels 7 pecats capitals

 

 

Caixaforum. Exposició. Aquest vespre a les 19h s’inaugura la nova exposició de CaixaForum Tarragona: “Gènesi”, de Sebastião Salgado. Amb el projecte Gènesi, Sebastião Salgado busca els orígens del món i del planeta que habitem. Un món que ha evolucionat durant milers d’anys abans de veure’s enfrontat al ritme de la vida moderna

 

 

 

 

 

 

LA RÀDIO DE LES FESTES 1 

 

LA RÀDIO DE LES FESTES 2 

 

LA RÀDIO DE LES FESTES 3 

 

carregar més àudios

ARRENCA LA RÀDIO DE LES FESTES

Publicat el: 12/09/2017

Cada matí, de 10 a 13:30, des d’avui i fins el proper divendres 22 de setembre, us oferirem el programa EN DIRECTE des del vestíbul del teatre tarragona. Repassarem els actes més destacats de la festa gran tarragonina. Amb Joan maria Bertran i Lluís Comes a la part tècnica, Núria Cartanyà i Miguel González

 

Xavi González, tècnic de cultura i festes i Begoña Floría, regidora de cultura i festes de l’ajuntament de Tarragona.

 

1a CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA. Jordi Aluja, pdent. del Centre Excursionista Tarragona). Tindrà lloc dissabte 16 a les 9h del matí, amb sortida dels Jardins del Camp de Mart. Una caminada solidària a benefici dels afectats per la malaltia minoritària de Niemann-Pick tipus C.

 

Elvira Ferrando, regidora de comerç i presidenta d’ESPIMSA, Maria Virgili, presidenta de l’Associació de Paradistes del Mercat Central, Mònica Garcia, directora del Mercat Central. La zona del Mercat Central s’incorpora com a nou espai de les festes, amb activitats gastronòmiques i espectacles. En destaca el trasllat de la Plaça Friki.

 

Viu 360.cat i l’Ajuntament de Tarragona posen a disposició de manera gratuïta l’app Santa Tecla 17 per a iOS i Android, que oferireix el programa oficial de les festes permanentment actualitzat. A més, s’hi poden trobar imatges en 360º dels millors llocs i moments

 

XIII MARATÓ DE SANG. Dra. Virginia Callao, directora del Banc de Sang i Teixits de Tarragona i Terres de l’Ebre. Tindrà lloc dissabte 16, des de les 9 del matí. Durant tot el dia, activitats, actuacions, servei de guarderia i obsequis per a tots els donants. A més,comptarem amb la presència i la participació d’entitats i personalitats de l’àmbit polític, cultural, artístic i esportiu. Es pot reservar hora a www.donarsang.gencat.cat/reserva

 

CONTES DEL SEGUICI. Xavi Bertran i Armand, autors. Jordi Alasà, membre de l’Associació Amics de la Colla Jove. El 5è volum està dedicat al Maginet de les Timbales. Es presenta dimecres 13 a les 19h a la Diputació

 

MOSTRA DE FOLKLORE VIU. Lidia Gil, presidenta Ball de Bastons. Tindrà lloc dissabte 16 a partir de les 19h que arrencarà desde La Rambla Nova. Bastons en dansa: El Ball de Bastons de Tarragona, dins la celebració dels 40 anys de la seva represa, organitza aquesta edició de la Mostra de Folklore Viu, combinant alguns dels balls de bastons més destacats del país ambballs que introdueixen els bastons a les seves danses d’una manera variada. Gaudirem de tot plegat en un recorregut en el qual se sentirà un dels sons més singulars i que posen en comú aquests grups: el picar dels bastons!

LA RÀDIO DE LES FESTES 01 

 

LA RÀDIO DE LES FESTES 02 

 

LA RÀDIO DE LES FESTES 03 

 

carregar més àudios

L'acte que l'ANC i Òmnium Cultural han ideat per a l'11 de setembre

Publicat el: 08/09/2017

Una creu gegant, el símbol de "més, de sumar" dibuixat pels manifestants. Aquest serà l'acte que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han ideat per a l'11 de setembre d'aquest 2017, que coincidirà amb les setmanes prèvies a la data del referèndum, que ahir suspenia cautelarment el Tribunal Constitucional. La celebració reivindicativa es farà a l'encreuament entre el passeig de Gràcia i el carrer Aragó de Barcelona i portarà el lema “La diada del Sí”. L’ANC ha convocat els manifestants a les 16 h de la tarda en els seus trams corresponents, en funció de les comarques, ciutats. En parlem Als estudis amb el coordinador a Tarragona de l’ANC, Carles Xavier Gómez i per telèfon, amb la presidenta d’Òmnium cultural del Tarragona, Rosa Maria Codines

L'acte que l'ANC i Òmnium Cultural han ideat per a l'11 de setembre  

 

Com a casa. Dimecres 06 de setembre

Publicat el: 06/09/2017

COM A CASA, amb el Col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona

Com a casa. Dimecres 06 de setembre 

 

carregar més

Els últims programes i entrevistes 

Santa Tecla 2017 

Cercavila de la Santa Tecla Petita 2017

Publicat el: 19/09/2017 20:48h

Al Seguici Petit. hi participen: Ball de Diables Petit, Drac Petit, Bou Petit, Vibrieta, Ball d’en Serrallonga Petit, Aligueta, Mulasseta, Cucafereta, Lleonet, Negritos Petits, Gegants Moros Petits, Nanos Nous Petits,Ball de Bastons Petit de Tarrago...

Cercavila de la Santa Tec... 

 

El Pastís del Braç de Santa Tecla a Tarragona Ràdio

Publicat el: 20/09/2017 20:56h

Pastís del Braç de Santa ... 

 

El Partit del Nàstic 

Divendres 08 de Setembre 2017. Cádiz 2 - Nàstic 0

Publicat el: 08/09/2017 23:01h

Partit sencer. Cádiz 2 - ... 

 

El Matí de Tarragona Ràdio 

ARRENCA LA RÀDIO DE LES FESTES

Publicat el: 12/09/2017 13:23h

Cada matí, de 10 a 13:30, des d’avui i fins el proper divendres 22 de setembre, us oferirem el programa EN DIRECTE des del vestíbul del teatre tarragona. Repassarem els actes més destacats de la festa gran tarragonina. Amb Joan ...

LA RÀDIO DE LES FESTES 01 

 

LA RÀDIO DE LES FESTES

Publicat el: 13/09/2017 14:10h

Anna Gispert, Perpetuadora de les festes. Aquesta tarragonina de soca-rel, besnéta del mític casteller del segle XIX Pau Magarolas Lladó, conegut com a Pau del Blau, és catedràtica d’institut d’ensenyame...

LA RÀDIO DE LES FESTES 1 

 

El Pont de Mahoma 

El Pont de Mahoma. Els '4 elements' dels germans Pou

Publicat el: 07/09/2017 11:09h

Després d’unes quantes edicions centrant el focus del programa en l’alpinisme i, en particular, en l’expedició d’Òscar Cadiach al Broad Peak, on va tancar el 27 de juliol passat el cercle dels 14 vuitmils sense...

El Pont de Mahoma. Dijous... 

 

Ja tardes!!! 

Versió.Cat en concert aquest Dijous a la Cantonada!!!

Publicat el: 20/09/2017 20:51h

Versió.Cat. Dijous 20 de ... 

 

Toc de Castell 

Toc de castell. Dimecres 13 de setembre

Publicat el: 14/09/2017 21:38h

Toc de castell. Dimecres ... 

 

Un, dos i seguit. Divendres 20:30h 

Un, dos i seguit. Divendres 15 de Setembre . Programa 1053.

Publicat el: 15/09/2017 21:09h

Un, dos i seguit. Divendr... 

 

Mi Rollo és el Rock!! 

Mi Rollo Es El Rock 146, entrevistamos a Apelo, BON ESTIU!!

Publicat el: 12/07/2017 21:20h

Grupo histórico en el ROCK tarraconense, 17 años contemplan a APELO que nos presentaron su 2º disco "Sin miedo y con rabia". Descubrimos a L.E.D.S. "cruzando el charco" hasta México. Último programa, 32º, de nuestra T...

Mi Rollo Es El Rock 146 

 

Paraula de Jazz 

127º PARAULA DE JAZZ: Especial verano (II) - 20.06.2017

Publicat el: 21/06/2017 09:55h

Esta noche en Paraula de jazz hacemos el último viaje de nuestra CUARTA TEMPORADA. En este tiempo de música hablaremos de los Festivales de Jazz que se celebran en las localidades francesas de Vienne y Marciac.   También tenemos ...

PARAULA DE JAZZ. Dimarts ... 

 

Passió Ovalada 

Darrer Programa de la Temporada de Passió Ovalada. Fins a la propera!!!!

Publicat el: 05/06/2017 23:24h

Passió Ovalada. Dilluns 0... 

 

L'Escaner amb Enric Pujol 

L'escaner amb Enric Pujol

Publicat el: 01/01/1970 01:00h

El periodista tarragoní Enric Pujol fa cada dilluns un comentari sota el títol l’escàner al Sempre Nàstic envers l’actualitat del club grana. També enceta unes píndoles històriques sota el nom de Flash Nàstic en que repassa en cada partit del Nàstic efemè...

Déu ha estat just 

 

Déu ha estat just

Canal Mare Terra

La Veu TV (‘La veu que et veu’) està impulsada per la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) i Mare Terra Fundació Mediterrània amb l’objectiu de donar veu a aquells col·lectius, entitats i persones que no...

Ajuntament de Tarragona

www.tarragonaradio.cat