Òscar Cadiach tornarà al Broad! Quan? …

Òscar Cadiach diu que tornarà al Broad Peak tot i que encara no ha precisat la data.

Ho ha dit aquest dijous en la seva intervenció al Pont de Mahoma, de Tarragona Ràdio. L’alpinista tarragoní diu que té moltes ganes de fer un nou intent en aquest vuitmil.  Assegura que si obté el recolzament del teixit empresarial, institucional i de la gent de la ciutat, tornarà al Karakorum.

IMG_2946
Ha dit, però, que encara no ha planificat en quina època de l’any faria aquest nou intent, tot i que espera poder fer-lo realitat el més aviat possible. En aquest sentit, diu que iniciarà una campanya de recollida d’aportacions per anar ja avançant en una nova possible expedició.

broad 4
Al llarg del programa Cadiach ha pogut conversar amb el company d’expedició d’enguany al Broad, Lolo González, que també ha manifestat la voluntat de tornar a la muntanya, sempre que les possibilitats ho permetin.

broad 1
Cadiach ha explicat que en les dos últims intents de cim, en els moments mes decisius i quan més ganes tenien de pujar, el temps es va girar, amb una intensa nevada –com s’hi fos hivern- amb molt de fred i ratxes de vent que feien inviable l’ascens. Cal recordar que en una de les puntes d’atac van arribar a 50 metres del coll del Broad, a uns 7.800 metres.

broad 3
L’alpinista va arribar dimecres a l’aeroport del Prat, en un vol procedent de la capital del Pakistan, Islamabad, fent escala a Istanbul, Turquia, després de 54 dies d’expedició al Broad Peak.

Facebooktwitter

Un pensament a “Òscar Cadiach tornarà al Broad! Quan? …”

  1. Feliç de que tornis a casa, de saber que estas be, que tornaras a intentar-ho. La vida ens posa molts obstacles en aconseguir algunes fites pero la gent genuina no es rendeix mai. Tot es una qüestio de força de voluntat, de impetu, d’espirit de superació….i de tot aixo tu vas sobra’t!!!!! Sense dubte. Benvingut!!!!!

Deixa un comentari