en directe

La Tarda de Tarragona Ràdio
de 14:00 a 17:00
cercar per data: cercar per text lliure

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis destaca la perseverança del treball fet en els últims mesos

Publicat el: 20/04/2017 per Tarragona Ràdio

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis destaca la perseverança del treball realitzat en els últims mesos durant la seva visita a l'Anella Mediterrània de Tarragona. Amb el president Amar Addadi al capdavant, el Comitè Internacional ha dut a terme les reunions internes del seu Comitè Executiu, així com trobades conjuntes amb alguns membres del Comitè Organitzador de Tarragona 2018 per tractar aspectes operatius dels Jocs. Aquest dijous a la tarda, s'ha fet una visita a les obres de l’Anella Mediterrània dels Jocs per conèixer-ne in situ l'estat actual i l'evolució.
La d'aquesta setmana és la primera visita del Comitè després que l’Estat anunciés que aportarà 10,5 milions d’euros als Jocs de 2018 a través del Consejo Superior de Deportes. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, assegura que això significa que finalment els Jocs seran una realitat i reitera que seran els millors de la història. Ballesteros també ha avançat que les obres de la piscina olímpica de l'Anella començaran ja aquest estiu. També ha explicat que es destinaran 350.000 euros a reformar de manera integra el velòdrom.

Per la seva banda, el president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, Amar Addadi, ha expressat la seva admiració per tota la feina i l'esforç realitzat fins ara i ha felicitat Tarragona per la seva perseverança. Assegura que els equipaments i les infraestructures dels jocs seran un referent no només per la ciutat sinó pel territori, sobretot per als joves de la zona.

La visita d'aquest dijous -que s'ha pogut seguir en directe per Tarragona Ràdio- ha culminat amb una plantada d’arbres a l'accés principal de l'Anella i la descoberta d’una placa commemorativa.

Dimarts de la setmana vinent es durà a terme l’acte protocol·lari de signatura del conveni pel finançament del certamen esportiu. Estarà encapçalat per la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría i també hi prendran part els ministres Montoro i Méndez de Vigo. L'acte, que es farà al Pretori, també es podrà seguir en directe per Tarragona Ràdio. 

La visita del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis en directe per Tarragona Ràdio 

 

Escolta Ama Addadi 

 

Escolta Ama Addadi

Escolta Josep Fèlix Ballesteros 

 

Escolta Josep Fèlix Ballesteros

Lluís Carreras fa una declaració d´intencions del joc que vol al Nàstic

Publicat el: 26/06/2017 per Jordi Blanch / Joan A. Pérez

El nou entrenador que ha estat presentat aquest dilluns al Nou Estadi, ha signat contracte per dues temporades i arriba acompanyat de Sergio Dorado com a segon.

Molta expectació en la primera presentació del projecte 2017/2018, quan comença a caminar un cop s´ha presentat al tècnic de Sant Pol de Mar com a encarregat de encetar aquest projecte, el segon en aquesta etapa a segona divisió, un cop es va tancar el de Vicente Moreno que van acabar de portar a bon port tant Juan Merino com Nano Rivas.

Aquesta serà la cinquena temporada que Promoesport fa costat al Nàstic en la parcel·la esportiva i per tant cada cop el projecte ha d´apropar-se una mica més a la primera divisió que era l´objectiu a llarg termini del Nàstic i de Promoesport.

De moment aquesta temporada i la propera ho farà amb Lluís Carreras a la banqueta, on hi arriba després del seu pas per equips com el Sabadell, Mallorca i Real Zaragoza a la mateixa categoria.

Carreras, no ha amagat en el seu primer missatge cap als aficionats del Nàsstic en explicar el camí que utilitzarà per aconseguir els resultats. Joc combinatiu pot ser una bona via per assolir les victòries, tot i que reconeix que és un entrenador valent però no pas suïcida. 

Carreras ha destacat la sintonia des del principi de les negociacions amb el president i el director esportiu. El tècnic diu que vol formar part també de l´historia del Nàstic.

Sense voler parlar d´objectius a llarg termini, si que ha donat per fet que té marcats uns objectius més ambiciosos que la permanència i que ve per a complir-los.

 

Roda de premsa de presentació de Lluís Carreras 

 

Roda de premsa de presentació de Lluís Carreras

Ballesteros: ‘Amb els sis o set anys que ha trigat l’Estat en espavilar-se amb el Corredor, tindríem la Reus-Roda habilitada'

Publicat el: 26/06/2017 per Josep Suñé

L’alcalde de Tarragona assegura que ‘amb els sis o set anys que ha trigat l’Estat en espavilar-se amb el Corredor, podríem haver tingut la línia Reus-Roda habilitada’.

Josep Fèlix Ballesteros ha criticat un cop més la deixadesa del Ministeri de Foment amb el Corredor Mediterrani, i la manca de concreció sobre el projecte.

Ho ha dit la setmana en la que el lobby ferroviari Ferrmed convoca una jornada al Port de la ciutat. Serà aquest dimecres, amb el nom 'El nus ferroviari de l'àrea de Tarragona i els seus enllaços amb el Corredor Mediterrani', quan es presentarà el potencial logístic i industrial de la zona.

Ballesteros coincideix que el territori guanyaria en competitivitat, si en el seu moment l’Estat s’hagués posat les piles en habilitar l’ample de via internacional, amb connexions amb el Port i les terminals intermodals.

L’alcalde reitera que al seu parer la millor alternativa per les mercaderies continua sent la línia Reus-Roda fins a Castellbisbal, i s’ha alineat també amb les reivindicacions que es fa des de l’Associació de Càmpings de la ciutat.

La conferència de Ferrmed servirà per evidenciar que a la regió es troba un dels ports més actius de la península ibèrica i un dels polígons petroquímics més importants del sud d'Europa.

En la conferència d’aquest dimecres, de nou del matí a dues del migdia, es concretarà què cal fer, etapa per etapa, per aconseguir la plena operativitat de la xarxa ferroviària al territori.

 

Escolta Josep Fèlix Ballesteros 

 

Escolta Josep Fèlix Ballesteros

Una trentena de veïns de Campclar i la Part Alta, contractats sis mesos per fer tasques de neteja i manteniment a espais municipals

Publicat el: 26/06/2017 per Tarragona Ràdio

Aquest mes de juny 36 persones de la ciutat de Tarragona han començat a realitzar tasques de neteja, rehabilitació i manteniment a espais municipals contractades en el marc del programa d’experienciació laboral Treball als Barris, coordinat per l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa.

Els 36 participants d’aquesta edició del programa són veïns de la Part Alta i Campclar que es trobaven en situació d’atur. Tots ells han superat una formació de dos mesos i del 19 de juny fins al 18 de desembre estan contractats a jornada completa per realitzar les tasques assignades.

En concret durant aquest mesos faran tasques de neteja, rehabilitació i manteniment a diferents dependències públiques: espais del Servei Municipal de l’Habitatge (SMHAUSA), recintes patrimonials del Museu d’Història i centres educatius del barri del Campclar.

El conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha destacat que l’objectiu del programa “és que els participants adquireixin experiència professional i puguin millorar la seva ocupabilitat”.

El programa està subvencionat per la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i fons propis de l’Ajuntament de Tarragona.

 

400 veus corals internacionals actuaran a Tarragona

Publicat el: 26/06/2017 per Cristina Pascual

La Setmana Cantant reunirà 400 amateurs i professionals de nou països durant una setmana, entre els dies 14 i 21 de juliol. La ciutat serà escenari de concerts i tallers de directors i corals per la vuitena edició del certamen. L’Associació Cor Ciutat de Tarragona organitza les jornades cada tres anys amb el suport de la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament de Tarragona.

El conseller de cultura, Josep Maria Prats, subratlla la importància d’inaugurar els actes amb un concert a càrrec d’una soprano tarragonina de renom, Marta Mathéu. Assegura que és una oportunitat d’internacionalitzar la marca Tarragona. 

Directors destacats a nivell mundial com Josep Vila Jover, Bernie Scherlock o Michael Ghol protagonitzaran les jornades. En l’acte de cloenda s’estrenaran dues obres al Camp de Mart, creades especialment per aquesta ocasió, amb l’objectiu de mostrar les diferents tendències del territori. Són peces arranjades per veus corals infantils i adultes amb acompanyament musical.

Els set càmpings de Tarragona invertiran entre 3 i 4 milions d’euros per modernitzar i renovar les instal·lacions

Publicat el: 26/06/2017 per Josep Suñé

Els set càmpings de Tarragona invertiran entre 3 i 4 milions d’euros per modernitzar i renovar les instal·lacions. Feia més d’una dècada que tenien les obres congelades a l’espera del desenvolupament del POUM i el desplegament dels plans parcials.

Fa uns deu anys, la Direcció General d’Urbanisme de la Generalitat ja va obrir les portes a possibles actuacions. Va ser a través d’una modificació del Pla Director del Sistema Costaner, un document que també penja del pla urbanístic de Tarragona.

S’espera que abans de l’estiu tota la tramitació del POUM ja estigui enllestida i es puguin començar a posar al dia, amb actuacions molt necessàries per adaptar les instal·lacions campistes de la ciutat a les noves demanades que hi ha al sector.

El president de l’Associació de Càmpings de Tarragona, Agustí Peyra, diu que en cap cas es parla d’ampliar instal·lacions.

En la majoria de casos les obres són per reformar piscines, canviar ‘mobil home’ o modernitzar restaurants i altres edificis.

En un acte en el que també han presentat la nova imatge corporativa de l’associació, Peyra ha recordat que els càmpings tarragonins van néixer ara fa 60 anys i ja ha arribat el moment de fer reformes importants.

L’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros ha destacat el dinamisme d’un sector que ofereix el 80% dels ‘llits’ disponibles a la ciutat, amb una oferta de 10.000 places. Diu que ha estat un treball molt difícil, per harmonitzar interessos privats i públics, i activitat econòmica amb preservació del medi ambient. Espera que els darrers tràmits passin pel ple el més aviat possible. Si potser el juliol, millor, ha dit l’alcalde.

Això, a les portes d’una campanya en la que es superarà en 3 punts l’ocupació de l’any passat, que ja va ser bona. Serà amb el mercat nacional, alemany, francès, holandès, italià, anglès i belga. També comencen a notar un nou públic irlandès interessat en l’oferta familiar dels càmpings tarragonins.

Escolta el president de l’Associació de Càmpings de Tarragona, Agustí Peyra 

 

Escolta el president de l’Associació de Càmpings de Tarragona, Agustí Peyra

Escolta l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros 

 

Escolta l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros

carregar més

Els últims programes i entrevistes 

El Matí de Tarragona Ràdio 

Programa especial des de l’anella Mediterrània dels Jocs de Tarragona 2018

Publicat el: 21/06/2017 11:55h

Farem un nou programa especial, el sisè, des de l’anella Mediterrània dels Jocs de Tarragona 2018. Ho fem en la setmana en que quedarà, exactament, un any per la celebració del certamen esportiu. Els Jocs se celebrar...

Programa especial des de ... 

 

Fernando Escartín, director tècnic de La Vuelta

Publicat el: 23/06/2017 11:26h

Queda menys d’un any per la celebració dels Jocs Mediterranis de 2018. i Queden, també, exactament dos mesos per la posada de llarg internacional de tot el complex de l’Anella Mediterrània, amb l’arribada el dia 22 ...

Fernando Escartín, direct... 

 

Lluís Fàbregas, director General del Nàstic

Publicat el: 21/06/2017 11:56h

El company d’esports Jordi Blanch, conversa amb el director General del Nàstic, Lluís Fàbregas. Amb ell, fem balanç de la temporada passada, i parlem del present i futur del club grana

Lluís Fàbregas, director ... 

 

El Pont de Mahoma 

El pont de Mahoma. Programa 87, amb l'expedició d'@ÒscarCadiach des d'Skardú

Publicat el: 15/06/2017 12:42h

Quart dia d’expedició d’Òscar Cadiach i el seu equip; amb el tarragoní Sebastià Poy, Isolda Vallvè (de Barberà de la Conca, tot i que viu a Osona) i Emili Xaus (...) i ja els tenim a Skardu; 600 km end...

El pont de Mahoma. Dijous... 

 

Un, dos i seguit. Divendres 20:30h 

Un, dos i seguit. Divendres 16 de Juny. Programa 1045

Publicat el: 16/06/2017 20:57h

Un, dos i seguit. Divendr... 

 

Ja tardes!!! 

Nit de Sant Joan amb Komando Sound System a la Sala Puentes

Publicat el: 22/06/2017 21:41h

Komando Sound System. Dij... 

 

CONCURS PORTAVENTURA WORLD amb LE CIRQUE DU SOLEIL: VAREKAI!!

Publicat el: 12/06/2017 21:14h

Durant dos setmanes al Matí de Tarragona Ràdio i al Ja tardes guanya entrades per poder gaudir de l'epectacle: Varekai!! http://ow.ly/TBZ630cfH4l Aquest espectacle arribarà a PortAventura World el proper mes de Juliol i s'estarà...

2017-06-22 VAREKAI CONCUR... 

 

Toc de Castell 

Nova Temporada del Toc de Castell. Dimecres 21 de Juny

Publicat el: 21/06/2017 21:36h

Toc de Castell. Dimecres ... 

 

Paraula de Jazz 

127º PARAULA DE JAZZ: Especial verano (II) - 20.06.2017

Publicat el: 21/06/2017 09:55h

Esta noche en Paraula de jazz hacemos el último viaje de nuestra CUARTA TEMPORADA. En este tiempo de música hablaremos de los Festivales de Jazz que se celebran en las localidades francesas de Vienne y Marciac.   También tenemos ...

PARAULA DE JAZZ. Dimarts ... 

 

Palabra de Friki 

Nova Temporada de Palabra de Friki. Dilluns 12 de Juny

Publicat el: 12/06/2017 19:20h

Palabra de Friki. Dilluns... 

 

Mi Rollo és el Rock!! 

TRIANA: entrevista a Eduardo R.Rodway, Mi Rollo Es El Rock 143.

Publicat el: 06/06/2017 10:18h

A sus casi 72 tacos, una leyenda viva de la música española, Eduardo Rodríguez Rodway y genio y figura. Ya sea siendo arte y parte del hit veraniego "Maria Isabel" de LOS PAYOS o como guitarra de TRIANA, único componente vivo d...

Mi Rollo Es El Rock 143.... 

 

Passió Ovalada 

Darrer Programa de la Temporada de Passió Ovalada. Fins a la propera!!!!

Publicat el: 05/06/2017 23:24h

Passió Ovalada. Dilluns 0... 

 

Dents i ungles 

Dents i ungles. Joan Brossa

Publicat el: 19/06/2017 11:37h

Joan Brossa va ser un artista global que no trobava fronteres entre les arts. Va escriure poesia literària i va experimentar amb els mots i els conceptes en poesia visual, passant per la pintura, la música i el teatre. Escoltem poemes que mo...

Dents i ungles. Joan Bros... 

 

ReAcciona 

L’Escola l’Antina de Torredembarra al Re-Acciona amb Inés Solé

Publicat el: 28/04/2017 20:14h

En aquest cas, un de molt especial per què ens traslladem a l’Escola l’Antina de Torredembarra i estem amb els alumnes de cinquè de primària que estan fent un projecte sobre els refugiats preciós al qual han sabut i...

RE-ACCIONA 2017-04-26 

 

L'Escaner amb Enric Pujol 

L'escaner amb Enric Pujol

Publicat el: 01/01/1970 01:00h

El periodista tarragoní Enric Pujol fa cada dilluns un comentari sota el títol l’escàner al Sempre Nàstic envers l’actualitat del club grana. També enceta unes píndoles històriques sota el nom de Flash Nàstic en que repassa en cada partit del Nàstic efemè...

Déu ha estat just 

 

Déu ha estat just

Canal Mare Terra

Publicat el: 01/01/1970 01:00h

La Veu TV (‘La veu que et veu’) està impulsada per la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) i Mare Terra Fundació Mediterrània amb l’objectiu de donar veu a aquells col·lectius, entitats i persones que no...

Ajuntament de Tarragona

www.tarragonaradio.cat