Tarragona Ràdio ha commemorat els 90 anys de la primera emissió de ràdio a la ciutat. Va ser el 19 agost de 1933 quan emetia per primera vegada EAJ-33 Ràdio Tarragona. El primer que es posa davant del micròfon és Josep Maria Tarrasa. Ell explicava l’inici d’aquella primera ràdio que neix a la Rambla Nova, al número 77.

Tarragona Ràdio ha sortit al carrer per fer un programa especial des de la Rambla Nova, molt a prop dels primers estudis de Ràdio per on han passat veus històriques com Enric Pujol. Montse Garcia era l’encarregada de la discoteca de Ràdio Tarragona. Ha recordat programes històrics amb dedicatòries musicals.

I també hem escoltat Lluís Figuerola, el primer en fer una retransmissió castellera per ràdio a Tarragona. I ho va fer en ple franquisme.

Yolanda García, Ricard Lahoz, Paco Fuentes, Marga Mallol, Benigne Rios, Cinta S. Bellmunt o Quico Domènech han explicat la seva època a la ràdio. També ho ha fet el president del Col.legi de Periodistes, Esteve Giralt.

La presidenta de l’EMMCT, Sandra Ramos, ha posat en valor el paper de la ràdio així com el director gerent de Tarragona Ràdio, Xavier de Gispert.

Altres noticies: