Els tècnics esportius de l’Escola SOLC ens expliquen com ha funcionat aquest any de pandèmia i els objectius de cara a la recuperació de l’activitat

Ha estat un any molt dur, que ens ha obligat a a parar l’activitat sovint però esperem poder recuperar l’activitat molt aviat”, així es mostra el president del Club Esportiu SOLC i professor d’Educació Especial Serapi Colombo, que detalla que durant aquests mesos de pandèmia molts dels esportistes amb capacitats especials han hagut d’aturar la seva activitat, que esperen reprendre després de l’estiu.

Ara mateix, la majoria de membres de l’entitat encara no entrena amb normalitat. “Estem al 50%, ja que algunes famílies encara no s’han reincorporat”, explica Colombo, que addueix que el fet que les preses de la vacuna encara no estiguin complertes, “complica més una activitat com la nostra, ja que aquest és un col·lectiu especialment vulnerable i no volem córrer riscos”.

Per aquest motiu, dels del Club Esportiu SOLC expliquen que, durant aquest hivern, s’ha potenciat l’activitat a l’aire lliure i “en aquells espais amb instal·lacions amplies que permetien guardar les distàncies i també hem apostat per incentivar les sessions d’entrenaments sempre que ha estat possible, per tal de gaudir dels nombrosos aspectes beneficiosos de l’esport”.

De cara a la tardor de l’any vinent, l’entitat compta en poder desenvolupar ja una activitat normal i en tornar a les competicions habituals. “Com a repte, ens plantegen poder arrencar amb la maxima normalitat el mes de setembre, poder fer els entrenaments com els hem fet sempre i que la practica de tenis ens permeti fer el torneig adaptat que feiem tradicionalment en aquestes dates”, explica Colomobo que avança que un altre dels grans objectius serà “començar a entrenar per als Specials Olympics que es duran a terme el 2022 a Granollers”.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.