9ena edició del Sopar de les Estrelles contra el càncer

Publicat dimecres 30 de Octubre de 2019 11:03


9ena edició del Sopar de les Estrelles contra el càncer

Els restauradors amb estrella Michelin seran protagonistes en la 9ena edició del Sopar de les Estrelles contra el càncer que se celebrarà al Complex Educatiu el 8 de novembre. Són Joan i Arnau Bosch de Can Bosh, Diego i Rubén Campos de Rincón de Diego, Fran López del restaurant Villa del Retiro, Jeroni Castell de les Moles i Vicent Guimerà de l'Antic Molí. Estaran acompanyats pels restauradors Moha Quauch, Rafael Muria i el gelater Gabri Olivier. Jordi Andreu serà l’encarregat d’elaborar el pa i els voluntaris de Pax Mundo serviran el sopar amb tota l’operativa del cap de cuina del Complex Educatiu, Àngel Jiménez i del maitre del complex, Jordi Grifoll. La recaptació es destinarà a la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i l’Ebre. I més concretament al projecte Exercici Físic i càncer, que s’està desenvolupant per afavorir la pràctica esportiva entre els malalts. MAKRO és el proveïdor oficial cedint part de la matèria primera als restauradors i pastissers.

Ens acompanya el doctor Joan Borràs, president de la Lliga Contra el Càncer a les comarques de Tarragona i l’Ebre; Arnau Bosch, de Can Bosch, Moha Quauch, àngel Jiménez, Jordi Andreu i Oriol Ventura.

Es seguiran les pautes d’altres anys: vuit aperitius, primer plat, segon plat, pre-postre i postre. Es manté el preu del sopar a 45€ i l’aforament està limitat a 400 persones. Les inscripcions es poden fer trucant per telèfon a la Lliga Contra el Càncer