Al Re-Acciona hem convidat a Albert Moragas, estudiant de treball social i treballador d’un Centre Educatiu de Menors (MENA).

Publicat dijous 17 de Gener de 2019 18:47


Re-Acciona. Dijous 13 de Desembre

En el programa d’avui hem parlat amb l’Albert Moragas, estudiant de treball social i treballador d’un Centre Educatiu de Menors (MENA). Amb ell parlarem de tot allò que envolta l’arribada d’aquests menors, la manca d’informació existent i, en conseqüència, les dificultats d’establir una estratègia tan a curt com a mig termini per part d’aquestes entitats. També coneixerem el seu dia a dia en els Centres, de la rebuda cultural dels habitants de les poblacions que tenen aquests Centres i del que passa amb aquests joves el dia que compleixen els 18 anys.

A més, al principi del programa recuperem el nostre espai la veu de les entitats invitant a la María García, d’Amnistia Internacional, qui ens aproparà la campanya Global Valiente, dedicada a figures femenines que, davant de moltíssimes adversitats, han aconseguit grans fites en els seus països. 

I com no podria ser d’altra manera també hi haurà espai per les notícies, el consumides i l’agenda social del programa. Programa completíssim per acomiadar l’any!!