Caminada pel conjunt arqueològic de la ciutat en benefici de la Fundació Niemann-pick

Publicat dijous 19 de Novembre de 2020 11:24


Caminada pel conjunt arqueològic de la ciutat i rodalies

El Patronat d'Esports, amb la col·laboració del Departament de Patrimoni de l’Ajuntament, el Museu d'Història de Tarragona, Fundació la Caixa i el patrocini de CaixaBank, ha preparat una caminada pel conjunt arqueològic de la ciutat i rodalies, en el marc del 20è aniversari de la designació del conjunt arqueològic de Tàrraco com a patrimoni mundial de la humanitat.  

Les inscripcions poden fer-se al web www.tarragona.cat/esports,  a partir del dilluns dia 16 de novembre o fins exhaurir les 500 places disponibles. 

El circuit es pot fer, complert o be entre dos trams diferents escollint l’opció que s'adapti millor a la seva condició física o interès. Un cop inscrits, els participants podran fer la Caminada en el moment que desitgin durant els dies 28 i 29 de novembre.
Cal tenir en compte que per transitar, gratuïtament, pel Passeig Arqueològic, caldrà accedir-hi en els següents horaris: dissabte 28, entre les 9.30 i les 18.30 h. i diumenge 29 de novembre, entre les 9.30 i les 14.00 h. En cas contrari s’haurà de fer el recorregut pel Passeig Torroja. A més en cada punt del Patrimoni els caminadors trobaran informació d’interès històric, que podran consultar a través de Codis QR.
La caminada és gratuïta, però la participació té un valor solidari, per cada inscripció, la Fundació la Caixa farà un donatiu de 4 € a la Fundació Niemann-Pick. 

Seguint aquest nou format virtual i solidari també es celebrarà la Mitja Marató i els 10 K Ciutat de Tarragona els propers dies 19 i 20 de desembre. Aquesta serà la primera Mitja Marató de Catalunya en implementar el format virtual.

En parlem amb Mari López, consellera d'esports i presidenta del Patronat Municipal d'Esports, i amb Ramon Cuadrat, gerent del Patronat.
També amb la Rocío Mora, membre de la fundació beneficiària i mare del Javier Galera, un nen afectat per la malaltia de Niemann-pick, i responsable de la delegació de la Fundació a Tarragona.