Check-in. Pratdip, a les portes de la serra de Llaberia

Publicat dimecres 02 de Setembre de 2020 11:48


Check-in

Avui visitem Pratdip, en un entorn carregat de màgia immortalitzat gràcies a l’obra de Joan Perucho “Les històries Naturals”.
Les muntanyes de Pratdip és el lloc d’habitatge natural dels Dips, éssers mitològics vampírics els quals donen nom al poble a més de figurar al seu escut i protegir el poble des del seu monument situat a l’entrada. Diu la llegenda també, que allí on ara es troba el molí de Més Amunt, es troba enterrat un tresor embolicat en una pell de cabra, propietat d’un francès. Podeu descobrir el món fantàstic de Pratdip a través de la ruta dels Dips,

Farem un tomb pel seu entorn natura, per la magnífica serra de Llaberia, on visitarem el Centre d’Interpretació. A Pratdip trobarem natura en estat pur. Muntanyes, petits barrancs, coves, plantes i animals, ens ofereixen un conglomerat idela per desconnectar. El viatge et permetrà visitar les vessants meridionals de la  serra de Llaberia, l’imponent Racó de la Dòvia o el Puig de la Cabrafiga. El vol dels rapinyaires ens acompanyarà durant el camí així com la flaire de multitud de plantes.  Fonts i basses, com la de Santa Marina. Miradors excepcionals des d’on albirarem el Camp de Tarragona. També amb un àmplia oferta gastronòmica. Hem parlat amb l’alcalde, Joan Maria Rovira Vernat.