Conversem amb Agnès Busquets, pregonera de les festes de Santa Tecla 2020

Publicat dilluns 06 de Juliol de 2020 11:21


L’actriu tarragonina Agnès Busquets serà la pregonera de les festes de Santa Tecla

L’actriu tarragonina Agnès Busquets serà la pregonera de les festes de Santa Tecla. L’acte tindrà lloc el dilluns 21 de setembre. Va néixer a Tarragona l’any 1976. Actualment viu i treballa a Barcelona. Només acabar la llicenciatura d’Art Dramàtic a l’Institut del Teatre, ja va entrar a formar part de Col·lectiu de Teatre Necessari Trono Villegas, amb qui va participar en diversos espectacles i amb qui sempre més hi ha tingut una vinculació molt especial.
Busquets porta molts anys treballant a la primera línia de la interpretació a través dels seus personatges que fa al programa Polònia des de fa més d’una dècada, així com de moltes d’altres interpretacions al teatre i a la televisió. A més, la seva vinculació amb la ciutat és encara més estreta perquè és néta del conegut actor i periodista Josep Ma Tarrasa, creador del popular personatge radiofònic Maginet Pelacanyes. 

El desenvolupament de l’acte del Pregó d’aquest any seguirà el format iniciat el 2019, que va fer sortir el pregoner al balcó i pronunciar les seves paraules dirigint-se a la ciutat i no només a les autoritats assistents al Saló de Plens.
Format estrenat pel mestre dels entrepans Eduard Boada. Ara bé, enguany s’haurà d’adaptar a les exigències sanitàries i molt probablement la Plaça de la Font tindrà un aforament limitat, amb el públic assegut i amb invitació prèvia.