El Camí de la Creu d'Altafulla incorpora una lectura dramatitzada i canvi d'ubicació en la 19ena edició

Publicat dimecres 17 de Abril de 2019 08:33


El Camí de la Creu d’Altafulla celebra el seu dinovè aniversari amb canvi de format, per segon cop en la seva història. El Via Crucis Vivent es representarà com a lectura dramatitzada aquest Dimecres Sant a l’Església del Barri Marítim. L’acte es farà servir com a reconeixement a totes aquelles persones i entitats que al llarg de tots aquests anys s’han implicat en l’organització d’alguna o altra manera. Edició amb novetats, com la reincorporació de la soprano Eva Anaya, que interpretarà l’Ave Maria. L'acte comptarà amb dues veus narradores, el rapsode Jaume Calatayud i Joan Albert Blanch. Els Armats d’Altafulla amb els timbals del grup de Diables faran la seva entrada a l’Església de Sant Maria, on s’escenificarà el Sant Sopar i el comiat de Jesucrist i Maria.

També intervindran la coral Nous Rebrots, que interpretarà el 'Pare nostre' i el grup vocal Vadeveus i els Grallers d’Altafulla. El paper de Jesucrist, per cert, l'encarna el company de Tarragona Ràdio casa Josep Suñé. 

Tot plegat, aquest dimecres Sant, a les 20 hores. N'hem parlat amb la seva directora, Joan Badia, que ha avançat que tota la música i les veus seran en directe.