Esdeveniments esportius afectats pel coronavirus Covid19

Publicat dimecres 11 de Març de 2020 11:47


Esdeveniments esportius afectats pel coronavirus Covid19
El Nàstic-Olot i altres esdeveniments esportius, es faran a porta tancada pel coronavirus Covid19, com a mínim 15 dies. La decisió del Consell de Ministres afecta a tots els esdeveniments esportius professionals i amateurs de l’Estat amb especial atenció a les dues màximes categories del futbol i del bàsquet estatal. El Nàstic i el SPiSP, seran els primers afectats. Caldrà veure com afecta tot plegat a l’esport de base i a les diferents competicions d’àmbit territorial. Els clubs estan pendents de rebre noves directrius per part de les autoritats competents, que s’esperen al llarg de les properes hores. 

N'hem parlat amb Lluís Fàbregas, director general del Nàstic. També amb Josep Vives, delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol al camp de Tarragona.

En un segon bloc, hem conversat amb Jacint Rodríguez, president del CBT. Dissabte a les 18.00 hores està previst que el Club Bàsquet Valls i que el Club Bàsquet Tarragona es vegin les cares sobre el parquet del Pavelló Joana Ballart de Valls. Serà el millor partit de la jornada 22 del grup C-B de la Lliga EBA però quedarà clarament deslluït per les mesures que ha pres el govern central per evitar l’avanç del coronavirus.

També hem paralt amb Modest Vadillo, cap administratiu de la Federació de Bàsquet de Tarragona. S’ha fet arribar una circular als clubs, que els partits s’han de fer a porta tancada.

I Alfonso Periánez, president del Club Voleu Sant Pere i Sant Pau. Ens ha parlat del primer equip, que marxa a Leganés, on jugaran el cap de setmana a porta tancada.