Espai ''Q''. Obrim temporada des del CRAI de la URV amb els tallers didàctics de química

Publicat dilluns 12 de Novembre de 2018 11:26


Espai ''Q''. Dilluns 12 de novembre

Encetem l’espai `Q’ programa que fem els dilluns, des de la temporada 2015, amb l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). Aquesta serà la tercera temporada de l’espai per conèixer per dins la química de casa nostra i les persones que 'fan química'. 

En aquest primer programa, hem volgut conèixer tallers didàctics i experimentals on la química és l’autèntica protagonista. Hem fet el directe des del CRAI del Campus Sescelades, on aquest matí s'han presentat i han arrencat els actes en el marc de la Setmana de la Ciència de la Universitat Rovira i Virgili (URV), una programació que va de la mà de l’AEQT. Alumnes de diferents centres del territori, coneixeran durant els propers 5 dies els processos químics que s’utilitzen en la indústria i en la recerca.

Hem encetat el programa amb el president de l'AEQT, Josep Francesc Font. També hem pogut parlar en directe amb la Rectora de la URV, Maria José Figueras. Un programa especial de gairebé una hora pel qual també han passat Juan Pedro Díaz, gerent de l'AEQT; Rafael Muñoz, inspector en cap del Departament d'Ensenyament i Carles Lozano, coordinador de les activitats per part del programa Aliança STEM i APQUA.