IMPULSA’T. Debat sobre l’ús eficient de les dades i la tecnologia en la gestió del turisme

Publicat dimecres 08 de Juliol de 2020 14:18


IMPULSA’T. debat sobre l’ús de les dades i la nova tecnologia en la gestió del turisme

A Tarragona Ràdio acollim un debat sobre l’ús de les dades i la tecnologia en la gestió del turisme. En aquest escenari inèdit i incert pel sector es debatrà sobre la gestió i l’aprofitament de les noves oportunitats que ha portat la crisi.

El debat l’organitza Tarragona Impulsa en col·laboració amb Eurecat, i s’ha emès en directe per Tarragona Ràdio aquest dimecres des de la Sala Green de Tarragona Impulsa.

De la mà de professionals del turisme, s'ha volgut potenciar el coneixement en els usos del Big Data com a eina potent, amb accions encaminades a la sensibilització i la innovació en el sector del turisme. També s'ha volgut generar un espai de trobada i intercanvi per afavorir les relacions entre el teixit empresarial en format on line, conscienciar sobre la importància de l’adaptabilitat a les competències digitals.

En el debat hi han intervingut la consellera de Contractació, Turisme i Desenvolupament Econòmic, Laura Castel; la consultora de creuers del Port de Tarragona, Alba Colet; el conseller delegat de DNA Turismo y Ocio, Francisco Javier Castillo; el propietari d’Eventium Consulting, José Luís Albacar; el director general de Tamarit Beach Resort, Xavier Melero i el cap de Tecnologia del Departament d’Innovació Turística d’Eurecat, Joan Borràs.