Impulsa't. Dijous 12 de desembre. 8a Jornada de Tarragona Impulsa

Publicat dijous 12 de Desembre de 2019 12:39


Impulsa't. Dijous 12 de desembre. 8a Jornada de Tarragona Impulsa

Des del Palau Firal i de Congressos acull aquest dijous la 8a Jornada de Tarragona Impulsa. Unes sessions que volen convertir-se en una porta oberta per a formar-se, trobar feina o emprendre. Sota el títol “Supera els teus límits”, la Sala Euthyches de l'equipament aplega els participants a la nova edició d'aquesta jornada anual que pretén proporcionar idees i experiències per millorar la trajectòria professional dels assistents.

Durant tot el matí, diferents professionals posen l'accent en aspectes com superar la dispersió, millorar l’autoconfiança o determinar les característiques de la pròpia personalitat. Una taula d’experiències emprenedores consolidades permetrà conèixer casos d’èxit del territori.

Entre els ponents destaquen el conferenciant i psicòleg Alfonso Alcántara que, de forma humorística, aportarà claus per superar els nostres límits professionals.

Inma Cutillas, Eva Llatser, César Piqueras i Carlos Garcia seran alguns dels altres noms propis de la jornada, que finalitzarà amb una sessió d’autoconeixement mitjançant la realització d’un enneagrama, una figura que agrupa la personalitat en nou estils bàsics