Impulsa't. Dijous 14 de juny

Publicat dijous 14 de Juny de 2018 12:51


Impulsa't. Dijous 14 de juny

Parlem de l’obertura de la convocatòria de Tarragona Innovació Social #TIS18. És el primer programa de prototipatge de projectes amb impacte social de la Catalunya Sud. Després dels bons resultats de la 1a edició s’obre ara la convocatòria per iniciar una nova edició durant el juliol de 2018. Es tracta d’una experiència creativa i dinàmica que proporciona metodologies i eines útils als emprenedors i innovadors socials per a què les puguin continuar utilitzant un cop acabat l’entrenament, i que els ajudi a desbloquejar la paràlisi habitual que hi ha als inicis de qualsevol projecte emprenedor. L'objectiu és aconseguir crear un mínim producte viable que suposi la primera llavor de la seva idea.

Tarragona Innovació social compta amb l'experiència i coneixement de Jennifer Baños, cofundadora de l'Associació Cocreació i Innovació Acció Social- LAZZUM, que desenvolupa projectes de suport a l'emprenedoria social i generació d'ecosistemes emprenedors en l'entorn del Baix Llobregat.

Qui pot participar? emprenedors i empreses que tinguin un projecte que vulgui generar un impacte social positiu a l'entorn. Què ofereix el programa? 7 sessions formatives amb les metodologies Lean Startup i Design Thinking, una sessió de seguiment al setembre i la participació en una fira de nous projectes emprenedors. Calendari: Del 5 al 26 de juliol. Tots els dimarts i dijous, de 10 a 14h. Lloc: Tarragona Impulsa. Av. Vidal i Barraquer, s/n. Preinscripcions: del 30 de maig al 22 de juny Inscripcions gratuïtes. Les places són limitades. Només podran participar-hi 12 projectes. Es realitzarà un procés de selecció entre totes les preinscripcions rebudes