Impulsa't. Saturdays.ai

Publicat dijous 02 de Juliol de 2020 11:48


Impulssa't
Parlem amb David Gateu, agent d'ocipació i desenvolupamet local de Tarragona Impulsa, sobre el Premis Emprèn i els programes d'acceleració que duen a terme: Open Future i Explorer i TIS
També ens acompanya Miguel Guerrero de Saturdays.ai , una organització sense ànim de lucre amb la missió de fer accessible la intel·ligència artificial a qualsevol persona, mitjançant la realització de projectes amb impacte social. Van començar el 2018 a Tarragona i Barcelona i ara estem a més de 10 països. La setmana que ve, del 9 a l'11 de juliol, Saturdays.ai participa amb xerrades i tallers al https://www.campus-party.org/ , un event mundial amb prop de 3 milions d'espectadors a més de 30 països que es farà 100% online per primer cop aquest any,  amb el tema "Reboot the world".
Juntament amb personalitats com el premi nobel i ex vicepresident dels Estats Units Al Gore, o els creadors d'internet Tim Berners-Lee i Vincent Gerf, Miguel farà la xerrada "Per què la IA ens farà lliures" el divendres 10 a les 19.30h. 
A més de Saturdays.ai, Miguel és cofundador d'Energianaccion.org, una plataforma que connecta mentors, entitats socials i estudiants per fer projectes socials amb impacte al territori, a Tarragona a l'última edició van participar més de 100 persones i es van fer 20 projectes.