La Ràdio de les festes

Publicat dilluns 14 de Setembre de 2020 11:49


La Ràdio de les festes 01

La Ràdio de les festes 02

La Ràdio de les festes 03

La Ràdio de les festes 04

La Ràdio de les festes 05

SALVEM EL SEGUICI. Des de les nostres cases haurem de resoldre tota una sèrie de proves per a poder alliberar el seguici, que ha estat capturat per un malvat. Un joc produït per Àuriga Serveis Culturals: santatecla.tarragona.cat/2020/salvem-el-seguici. Ens acompanya Jordi Salvadó, responsable d’Auriga i Joan Carles Blanch, il.lustrador.

L’empresa ITÍNERE ha preparat diverses visites guiades, centrades en el llegat romà, la relació de Santa Tecla amb Tarragona, les llegendes i fins i tot una per a admirar les vistes de Tarragona des de la muntanya de l’Oliva . Informació i reserves a: itinere@turismedetarragona.comEns acompanya Xavi Mejuto, responsable d’Itinere.

LA CRIDA. Excepcionalment, l’acte de la Crida canvia d’espai a les Muralles i no serà obert al públic. Tant sols podran assistir les persones homenatjades. La perpetuadora 2020 és l’escultora Àngels Cantos, qui ha cisellat i restaurat moltes de les peces del seguici. (Acte retransmès en directe per Tarragona Ràdio)

LA TERRASSETA (al Parc Saavedra) presenta durant 6 dies una programació de música, i circ de qualitat, adreçat al públic familiar, on també es podrà gaudir de sopars i cinema a la fresca. Destaquen els concerts de Pau Vallvé i Joan Garriga. Recollida invitacions a www.laterrasseta.com . Ens acompanya Aida Bañeres, programadora de La Terrasseta.

HISTÒRIES DES DE LA FESTA. Després de l’èxit de les històries de Sant Magí, del 17 al 24 de setembre es publicaran diàriament nous episodis relacionats, en aquest cas amb la història de la festa de Santa Tecla. Una iniciativa de la productora local Kamaleon: https://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/histories-des-de-la-festa. Ens acompanya Julio Villar

LA PETITA SANTA TECLA. Enguany no podrem veure els elements del seguici petit passejant per la ciutat, però podrem conèixer algunes històries sobre ells. Veniu i gaudiu de l’espectacle teatral que ens porta la companyia tarragonina (H)istrionis Teatre.Ens acompaña Jorge de la Torre, Òscar González i Arnau Fa , membres d’Histrionis Teatre.