La Ràdio de les festes

Publicat dimecres 16 de Setembre de 2020 13:55


La Ràdio de les festes 01

La Ràdio de les festes 02

La Ràdio de les festes 03

La Ràdio de les festes 04

La Ràdio de les festes 05

La Ràdio de les festes 06

La Ràdio de les festes 07

Tercera jornada de la Ràdio de les Festes 

La Colla Jove organitza la Gresca Lila dels 40 amb el Reggae per Xics. Una proposta on música, humor i pedagogia van plegats per esdevenir una experiència inoblidable per a totes les edats. Doble concert, 19h i 20:30h.  Ens acompanya Jordi Alasà.

Els Xiquets de Tarragona celebren enguany el seu 50è aniversari amb alguns actes tan potents com el concert del grup de pop rock Izal, dissabte al Camp de Mart. En parlem amb Marc Nadal.

Per la seva banda, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau organitzen la seva tradicional xistorrada, però enguany al seu local. Ens ho explica Joan Morillas.

Stay Homas són el Klaus, el Guillem i el Rai, tres músics professionals que comparteixen el mateix pis a Barcelona. Aquests tres músics van decidir mudar-se junts dos mesos abans de la irrupció de la COVID-19. En un vermut a la terrassa durant els primers dies de confinament, van començar a tocar per animar-se, i sense buscar-ho es varen adonar que el que havien creat podria ser una cançó. Aquest és l'inici de les Confination Songs; les cançons del confinament, que plasmen les experiències que aquests tres nois han viscut durant la crisi del Coronavirus. És així com els Stay Homas van començar a compondre cançons i a compartir-les a les xarxes socials, aconseguint un impacte a nivell mundial inimaginable. En tres mesos, Stay Homas han aconseguit més de 400K followers a Instagram i 80k subscriptors a YouTube. Sens dubte, la seva terrassa de Barcelona ha esdevingut la terrassa més famosa de tot el món. Parlem amb Guillem Boltó.

Torna la Conteclada amb proposa doble les nits de dimecres, dijous i divendres. Avui al jardí de Casa Canals, és el torn d’Imma Pujol i Agus Farré.

Joan Negrié ens presenta la nova temporada de la Sala Trono, que a més celebra el seu 10è aniversari amb la reposició de La Marató de Nova York i l’estrena de 'No cal anar a l’Havana'. Hem parlat amb Cristina Arenas, és l'actriu de l’obra dirigida per Josep M. Segura, del dramaturg Marc Artigau. La programació s'allarga fins el gener, amb 18 espectacles i 51 dies de programació.

Segueixen les visites guiades a la ciutat amb temàtica que ens apropa a la festa. Avui coneixerem la proposta d’Íber, amb Jordi Vilà, i de Némesis, amb Loli Yguanzo.

També hem parlat del Bou, que des d'aquest dimecres té la seva reproducció petita disponible a l'estand de les Festes. Frederic Pertile és el vicepresident de l'Associació de portants del Bou.

Tamquem amb l'homenatge a la música llatina amb la TGN Big Band & Yamilé Wilson i la Jove TGN Big Band & Chloe Carrascal. Aquest any 2020 la TGN Big Band i la Jove TGN Big Band ens presenten un nou concert en el marc de la Festa Major de Santa Tecla, aquesta vegada dedicat a la música llatina. (Teatre Tarragona, 21:30 i 22:30). Ens acompañen Ana Morlanes i Paco Marín.