La Ràdio de les festes

Publicat divendres 18 de Setembre de 2020 14:06


La Ràdio de les festes 01

La Ràdio de les festes 02

La Ràdio de les festes 03

La Ràdio de les festes 04

La Ràdio de les festes 05

La Ràdio de les festes 06

La Ràdio de les festes 07
Imaginautes organitza visites guiades a la Casa de la Festa per explicar la història dels elements del seguici als més petits. En parlem amb Jordi Gómez, el seu responsable.

El Gremi de pastissers de Tarragona segueix endolcint les festes amb productes que ja han esdevingut típics, com el braç i el goig de Sta Tecla. Ens acompanya Josep González, vicepresident del gremi i responsable de la pastisseria Conde.

El Ball de diables han enregistrat els seus versots satírics, que seran emesos aquest cap de setmana per TAC12 i el dia 22 per Tarragona Ràdio. Parlem amb Dani Montero, president del Ball de diables de Tarragona.

Torna la Festecletes amb un concert especial de Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves al Fòrumde la colònia. Ens en parla Núria Pasqual, membre de Tecletes.

L'Escola Municipal de Música programa dos concerts als jardins del Banc d'Espanya. Música urbana amb Simona (Aleix Duran) i el quartet de corda Vilart Ensemble (Guillem Vellvé). Ens acompanya Alexis Lanza, director de l'EMMT.

Aquest vespre tindrà lloc la gala de lliurament dels Premis Ones. Parlem amb Ángel Juárez, president de Mediterrània i la periodista Gema Rodríguez.

El Ball parlat de Dames i Vells ja està enregistrat i a punt d'emissió. A Tarragona Ra`dio l'emetrem dimarts 22 a les 18:30h, hora habitual del seu primer passi. Volem saber quins temes han triat enguany per fer-ne sàtira. Ens acompanyen Joan Carles Blanch i Inés Olóndriz.
L’actriu tarragonina Agnès Busquets, pronunciarà el Pregó d’enguany el proper dilluns. Porta més d’una dècada  treballant en televisió i teatre. El seu treball més reconeixible és el d’actriu al programa d’imitacions Polònia.