La Ràdio de les festes. Dimarts 17 de setembre

Publicat dimarts 17 de Setembre de 2019 13:54


La Ràdio de les festes 01

La Ràdio de les festes 02

La Ràdio de les festes 03

La Ràdio de les festes 04

La Ràdio de les festes 05

La Ràdio de les festes 06

La Ràdio de les festes 07

La Ràdio de les festes 08

El Tecler participa de moltes activitats de la festa fent divulgació de la música tradicional: avui, 18.30 h, pl. dels Sedassos. Ball de gralles infantil amb els Grallers i Timbalers Mans Petites de l’Aula de Música Tradicional i Popular El Tecler. Ens acompanya la seva responsable, Roser Olivé

El tradicional Pastís del Braç de Santa Tecla es repeteix avui a partir de les 19h a la Plaça de la font. El Gremi de Pastissers presenta l’elaboració i degustació popular del pastís monumental del Braç de Santa Tecla. Ni més ni menys que 75 metres de Braç, que equivalen a 2.000 racions. Distribució de racions aptes per a persones celíaques. Recollida prèvia de tiquets el mateix dia, des de les 18 h, a l’estand de Festes instal·lat al vestíbul del Teatre Tarragona.

Concert de Santa Tecla de la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona (avui 19:30 plaça de la pagesia). La banda és música, i la música és festa, és tradició, és cultura. Santa Tecla té tot això, banda, música, festa, tradició i cultura. La Banda Simfònica Unió Musi45 cal de Tarragona, sota la direcció del mestre Òscar Miguel Losada, ens presenta el seu concert per a aquesta Santa Tecla 2019. Un repertori que conjugarà la música tradicional i d’arrel popular  sota el sedàs de la música simfònica que sempre impregna la banda en els seus concerts.

Avui vora la mitjanit arrenca el joc L’assassí de la pastanaga via Instagram i Facebook Live, no presencial. A les 24 h comença la lluita. Pastanagues per a tothom! Ens acompanyen responsables de l’Agrupament Escolta i Guia Xaloc.

L’Ateneu també participa de les Festes de Sta Tecla, acollint un festival de màgia a càrrec del grup Tarracadabra (Albert Méndez) i amb el concert diumenge de Jordi Català (Jordi Freixa)