La Ràdio de les festes: Pau Ricomà, alcalde i conseller de Cultura i Festes

Publicat dijous 17 de Setembre de 2020 14:11


Entrevista amb l'alcalde, Pau Ricomà. La Ràdio de les festes 01

La Ràdio de les festes 02

La Ràdio de les festes 03

La Ràdio de les festes 04

La Ràdio de les festes 05

La Ràdio de les festes 06
En la quarta jornada de la Ràdio de les Festes, ens ha acompanyat en l'obertura l'alcalde de Tarragona i conseller de Cultura i Festes, Pau Ricomà. 

Parlem de la música tradicional de les festes amb Roser Olivé, responsable de El Tecler i presidenta de Zona Gralla. Amb ella parlem del concert de Santa Tecla, ofert per la Cobla de Ministrers del Consell Municipal de la Ciutat de Tarragona i la presentació del llibre Escola de Ministrers 2. 

L'empresa Limonium organitza algunes activitats al Pont del Diable. Diumenge torna "La Música del Diable" en el marc de les festes. El concert, anirà a càrrec del grup TMN; Sara Alija (veu) i Juan Antonio Moreno (sintetitzadors i altres màquines). N'hem parlat amb Guillem Soler

Lluc Queralt inaugura exposició fotogràfica amb instantànies d'arreu del món i llocs propers a Tarragona, aquest vespre al Casal Sageta de Foc.

I hem sentit l'entrevista enregistrada prèviament amb el 'cantaor' Miguel Poveda, que després de sis anys, torna aquest vespre al Camp de Mart. 

El Traditrenet portarà la música de gralla als barris de Tarragona, ens ho han explicat Jordi Anglès, representant de les formacions musicals locals a la comissió del seguici,

També us hem parlat de la Conteclada, amb Joan Reverter i Muntsa Plana.

Els grup tarragoní Glosters fan 30 anys de trajectòria pop i yeh-yeh. Ho celebren amb un concert i un documental sobre la seva història. Ens acompanya Nando Caballero, director del documental, i Evan Dedes, membre del grup.

Hem tancat “La ràdio de les Festes” amb la “Festa x Tothom” que celebra el 30è aniversari amb accions reformulades. N'hem parlat amb Romà Solé, l’ànima de la iniciativa, Pitu Boronat de Dow Tarragona, i amb Rosa Mercader, tècnica del servei Municipal de Discapacitat.