La tertúlia. Diego Armando Maradona

Publicat dijous 26 de Novembre de 2020 11:22


La tertúlia. Diego Armando Maradona

Aquest dimecres a la tarda coneixiem la notícia. Diego Armando Maradona ha mort als 60 anys a causa d’una parada cardiorespiratòria quan estava al seu domicili. L’argentí va ser un dels jugadors més importants de la història recent del futbol i una icona a nivell mundial per les seves jugades i accions dins del terreny de joc.

Moments com la famosa ‘Mano de Dios’ o el gol al Mundial del 86 contra Anglaterra queden gravats a la memòria de tots els aficionats al futbol.

Maradona també va ser jugador del FC Barcelona, on va marcar 45 gols i va guanyar una Copa, una Lliga i una Supercopa. A més, amb la selecció va ser campió del món al Mundial del 86.

El passat 3 de novembre ja va ser operat d’un hematoma subdural i aquest dimarts a la tarda perdia la vida a la seva residència

Fem tertúlia al voltant de la vida del jugador amb:

Lluis Payarols, periodista del diari Sport.

Ramon María Calderé, entrenador, exjugador de la selecció espanyola i del Barça que va coincidir com a futbolista amb Maradona a la temporada 83-84.

Max Ubach Conde, argentí seguidor del Boca, que ens explicarà què ha significat Maradona pels argentins. Serà acomiadat amb honors d’Estat.

Martín Posse, argentí exjugador de l’Espanyol i exentrenador de la Pobla, el filial del Nàstic.