L'aventura de conversar. Arrenca la quinzena temporada

Publicat divendres 25 de Gener de 2019 12:43


L'aventura de conversar. Divendres 25 de gener

Ens han acompanyat en l'arrencada de la temporada, alumnes de 2on d'Animació Socio Cultural i Turística de l'Institut Vidal i Barraquer. Són el David, la Laia, la Lorea i la Irene. Ens han parlat se la seva visió de la Salut com a joves, i també la seva figura professional. Ens han explicat què entenem per salut en joves? També el parlat al voltant dels hàbits de salut: exercici, descans, alimentació, gestió de les emocions, vida social, higiene, sexualitat. I, de problemàtiques relacionades amb la salut, com l’abús de pantalles i problemes de socialització, les addiccions a substàncies o les relacions afectives abusives. Ells també s’han format com a Joves agents de salut, amb l’àrea de Prevenció de les addiccions de l’Ajuntament de Tarragona.

 

El proper programa, serà el que fem de caire institucional, amb l'arrencada oficial de l'espai, en la seva 15èna temporada. 

 

L'espai radiofònic L'Aventura de la Vida torna en la que serà la seva quinzena edició. El programa arrenca nova temporada en emissió amb l'esperit de promoure hàbits saludables entre els estudiants tarragonins. Com és habitual, l'espai s'inaugura amb un programa institucional, el proper divendres, a les 11h, en el qual hi assisteixen representants de les àrees que l'impulsen; l'Institut Municipal d'Educació (IMET), El Servei de Prevenció de les Addicions, encarregats de coordinar i liderar el projecte al territori, I la Fundació Catalana de l’Esplai.

L'espai s'emetrà setmanalment en directe cada divendres d'onze a dotze dins El matí de Tarragona Ràdio, fins al proper mes de juny. Cada setmana, es tractaran temes relacionats amb la salut, l’alimentació, les xarxes socials, la violència de gènere o l’assetjament escolar.