Lletres. Dilluns 02 de desembre 2019

Publicat dilluns 02 de Desembre de 2019 12:44


Lletres. Dilluns 02 de desembre

Ens acompanya Anna Gispert, i algun respresentant de l’IES Martí i Franquès, per parlar de dos actes que es porten a terme aquesta setmana a la ciutat. Per una banda, demà dimarts, 3 de desembre, a les 19 h a Sala de Juntes del Campus Catalunya de la URV es fa l'acte literari, Espais enllà, un espectacle poètic de proximitat que permet escoltar en directe alguns dels textos clàssics que formen part del Mapa Literari Català.

Seguidament es procedirà a l’Acte de Lliurament dels XIII Premi Joves.lit, de narrativa i poesia per a joves de 14 a 21 anys. Durant el transcurs de l’acte escoltarem el duet de gralla i piano que formen Gemma i Èlia,que interpretaran peces de poetes musicats.

Organitza: APELLC. Patrocinen: Fundació Privada Mútua Catalana i Diputació de Tarragona.

D’altra banda, el dimecres 4 de desembre, a les 19 h, a l’Institut Martí i Franquès tindrà lloc un recital poètic i exposició de llibres de Monterrat Abelló: Bategem la biblioteca. Tot coincidint amb el 175è aniversari de l’INS Antoni de Martí i Franquès i el cinquantè de l’edifici, es dona nom a la biblioteca del centre amb el de la poeta, traductora i Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2008, Montserrat Abelló i Soler (Tarragona, 1918 – Barcelona 2014).

Organitza: Departament de Llengua catalana i literatura de l’Institut Martí i Franquès. Col·laboren: BP de Tarragona, Casa de les Lletres, ILC.