Lletres. Eduard Prats publica La máquina de la vida

Publicat dilluns 01 de Març de 2021 13:39


Lletres. Dilluns 01 de març

Eduard Prats ha publicat una novel·la a Cossetània Edicions, La màquina de la vida (novembre 2020). Prats és metge, i fins a la jubilació, va treballar a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Durant 24 anys va ser professor associat de Medicina a la Universitat Rovira i Virgili i és expert en bioètica i en seguretat clínica. En aquesta línia, molt interessat en la història de la medicina, l’ètica mèdica i la relació metge-pacient ha publicat, fins al moment:

Medicina, metges i malalts. Converses amb 11 metges de Reus, Incert camí i El llegat del doctor Elies Can (Cossetània, 2018) . Va rebre el premi de Narrativa Breu de 2016 del Consell General de Metges de Catalunya amb el text ARATAKE, el precursor.

La màquina del temps, és una història protagonitzada per Cristina Ardèvol, una jove psiquiatra que se’n va a Nova York l’any 1957 a la cerca d’una solució per a la malaltia dels ronyons que pateix. Poc abans de marxar coneix, a Barcelona, la Nicole, mare d’un infant amb la síndrome de Down. Arran d’aquesta trobada, mantenen un intercanvi epistolar que perdurarà poc més de tres anys.