Mirada Directa a Europa. Estratègia europea 'Del camp a la taula"

Publicat dijous 25 de Març de 2021 10:26


Mirada Directa a Europa. Dijous 25 de març

L’Ajuntament de Tarragona a través del Centre Europe Direct Tarragona (EDTGN) apropa aquesta setmana el Pacte Verd Europeu als ciutadans, amb una campanya informativa als mercats municipals. Ja va arrencar dimecres i fins divendres, Ateneu l’Europeu visita el Mercat del Fòrum, el Mercat Central i el de Sant Pere i Sant Pau per explicar de primera mà quin és el full de ruta de la Unió Europea per una economia sostenible.

Avui fem l’espai ‘Mirada a Europa’, des de les instal·lacions de la plaça Corsini i parlarem de productes de proximitat i d’empreses que han tirat endavant els seus projectes amb fons europeus. És la campanya del camp a la taula, per una Europa Sostenible. 

L’objectiu és que la ciutadania tarragonina conegui i faci seva l’estratègia verda europea, amb la qual es vol arribar a una economia neutra amb zero emissions l’any 2050, incentivant l’economia circular, protegint la vida humana, els animals i del medi ambient, i assegurant que la transició sigui justa i inclusiva per a tothom. 
Hem conversat amb Marta Doménech, d'Europe Direct Tarragona, amb Joan Ruíz, de la cooperativa Unió, Josep Maria Vilar, quarta generació de les peixateries Herminio, del Mercat. Central i amb el personatge, Ateneu Europeu