PROGRAMA ESPECIAL 34 ANYS DE TARRAGONA RÀDIO

Publicat dilluns 17 de Febrer de 2020 13:40


34 ANYS 09

34 ANYS 08

34 ANYS 07

34 ANYS 06

34 ANYS 05

34 ANYS 04

34 ANYS 03

34 ANYS 02

34 ANYS 01

Tarragona Ràdio celebra aquest dilluns 34 anys de vida. Començava les seves emissions regulars un 17 de febrer del 1986 des dels estudis a la Plaça d'En Rovellat, a la Part Alta. Sota el nom de Ràdio Fòrum, s'inaugurava la que seria la quarta emissora municipal de la ciutat.

La ràdio ha passat per diverses ubicacions, des de l’antic mercat del Fòrum, el carrer La Nau o la Rambla Nova, fins arribar a les instal·lacions actuals, al número 5 de l'Avinguda Roma. 
Avui hem fet un programa especial des de la plaça Corsini, amb molts convidats/es.  
Ens han acompanyat, entre d'altres, l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i la presidenta de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació (EMMCT), Paula Varas
També hem fet entrevista de portaveus, amb el del grup municipal de Ciutadans, Rubén Viñuales. Hem tingut el taller de ràdio de la Fundació privada Onada. 

Hem parlat del 20è concurs literari 'Relats de Dones' 3è 'Còmics per la igualtat', que s’organitza des de l’Ajuntament. Hem convidat a dues de les guanyadores de l’any passat, Eva Gutierrez, guanyadora del primer premi amb el relat: "Canta, oh mussa, la còlera de la deesa Minerva" ; i Laia Serra, que es va fer amb el tercer premi amb "Des de la tropa de rereguarda. Departament 66". També hem comptat amb la presència de la Tinenta d’alcalde Carla Aguilar-Cunill. 
Ens han acompanyat el Rei Carnestoltes, Edgar Ordoñez, de la comparsa Sinhus, i la Concubina, Bianca García, de Som i Serem. 
En un especial que hem acabat amb Teresa Valls, amb dues peces sobre el carnaval. La regata veneziana i Contrapunto Bestiale Alla Mente.