Programa especial dels Jocs des del Club Tennis Tarragona

Publicat dijous 07 de Juny de 2018 12:14


Club Tennis Tarragona 02

Club Tennis Tarragona 01

Fem el programa des d’una de les instal·lacions dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, el Club Tennis Tarragona. I el fem just pocs dies després que l’equipament ha anunciat que ha arribat a un acord per la compra del les instal·lacions veïnes del Tennis Park.

També dos dies després de conèixer el nom dels tenistes que vindran a competir-hi, com Álvaro López, Miguel A. Semmler, la gironina Marina Bassols i Eva Guerrero. Espanya ha guanyat sempre alguna medalla en tennis des de la inclusió d’aquest esport al 1963. En les modalitats de individuals i dobles, tant masculí com femení. Espanya ha estat sempre en el palmarès en totes les edicions, sumant un total de 51 medalles, 15 d’or, 18 de plata i 18 de bronze. Destaquen els ors de Manolo Santana (Túnez 1967), Manolo Orantes (Izmir 1971), Fernando Luna (Split 1979), Nicolás Almagro (Almería 2005) y Conchita Martínez (Lattaquié 1987), o la medalla de plata de Virginia Ruano (Languedoc-Roussillon 1993).

En la darrera edició celebrada a Mersin el 2013, El Tennis espanyol va obtenir 2 medalles: una plata per Sara Sorribes i un bronze del dobles masculí format per Albert Alcaraz i David Pérez Sanz.

Parlem de com estan les instal·lacions de cara als Jocs Mediterranis Tarragona. Ho fem amb Antonio Poveda, responsable dels Jocs als Tennis Tarragona, Lluis Yebra, delegat territorial de la Federació Catalana de Tennis a Tarragona i Agustí Pujol, expresident de la Federació Espanyola de Tennis.

Naturalment, les instal·lacions es preparen ja per acollir activitats de cara a aquest estiu. En parlem amb Marc Mas, de la secció de tennis, Sebas Veciana, responsable d’activitats i comunicació del club i Álex Parés, de la secció de Pàdel.

El Club Tennis Tarragona, com us dèiem, ha arribat a un acord de compra del Tennis Park complex esportiu. Portaven mesos de negociacions; un acord que ara haurà de ser ratificat pels 1.500 socis del club dirigit per Pere Bergadà, en una assemblea extraordinària programada pel dissabte, 16 de juny. N’hem parlat amb el president del Tennis Tarragona, Pere Bergadà i amb el gerent, David Valeriano.