Programa especial des de la seu d'Ematsa

Publicat divendres 29 de Novembre de 2019 11:19


Programa especial des de Ematsa

Programa especial des de Ematsa

Programa especial des de Ematsa

Aquest divendres centrem la primera part el programa a seguir l’aigua. I ho hem fet des l’edifici de la Seu d’EMATSA, a la Muntanyeta de l’Oliva.
Us hem explicat el circuit que fa l’aigua des de que arriba a la ciutat fins aquests dipòsits, a través del transvasament de l’Ebre, que va arribar a Tarragona l’any 1989, (enguany fa 30 anys) fins arribar a les aixetes de casa vostra.
Per quin processos passa? Quins tractaments rep?
Us hem explicat un projecte per museïtzar un tram de la Mina de l'Arquebisbe, també els nous dispensadors d'aigua que l'any que ve permetran reduïr l'ús d'ampolles de plàstic en les esdeveniments massius de la ciutat, com al Mitja Marató. 
L'oficina virtual d'Ematsa, la factua sense paper, o els projectes d'innovació, també han centrat el programa especial, en el que us hem explicat que el consum mitjà d'aigua dels tarragoninins està en els 113 miltres per persona i dia. 
Hem conversat amb Jordi Vallvé; responsable de responsabilitat Social Corporativa de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona; amb la responsable d’atenció comercial i als clients, Maria Retuerto i amb Noemí Fernández, responsable d'Organització i personal.
També ens han acompanyat dos estuidants que estan fent la formació DUAL a les instal·lacions, Bryan Plou i Elena Romo.  
També farem des d’Ematsa el programa Rutes de Natura, amb Pep Calvet, que avui ens recordarà rutes per l’entorn de la ciutat que tenen l’aigua com a fil conductor.