Programa especial Dia Internacional de la Discapacitat

Publicat dimarts 03 de Desembre de 2019 12:20


Programa especial Dia Internacional de la Discapacitat

Aquest dimarts es commemora el Dia Internacional de la Discapacitat, per aquest motiu la conselleria de Capacitats Diverses de l’Ajuntament de Tarragona i el Consell Municipal de la Discapacitat han organitzat una sèrie d’actes per fomentar els drets efectius i l’autonomia personal d’aquest col·lectiu.

El passat dimecres es va organitzar una Jornada sobre l’autonomia personal a l’Espai Jove Kesse, amb diferents ponències.

El 3 de desembre, Dia Internacional de les persones amb Discapacitat, a partir de les 9.45 hores hi ha prevista una concentració d’entitats que treballen en aquest àmbit a la plaça de la Font, on esmorzaran i exposaran els seus treballs.

L'emissora municipal dóna veu en molts espais a les persones amb discapacitat i, de fet, potencia les seves capacitats diferents: l’espai Tothom, la Veu de la Muntanyeta, etc, són l’altaveu d’usuaris i persones que hi treballen.

Tarragona Ràdio també s'ha sumat avui a la jornada. Part del Matí de Tarragona Ràdio, de deu a dotze, s'emet des de la Plaça de la Font per seguir en directe la jornada.