"Q" Martí Hortós, Enginyer Químic de l'equip d'Investigadors del Departament d'Innovació i Tecnologia d'Ercros

Publicat dilluns 09 de Juliol de 2018 10:34


Martí Hortós, Enginyer Químic de l'equip d'Investigadors del Departament d'Innovació i Tecnologia d'Ercros, ens presenta la seva tesi de doctorat "Sostenibles Noves Formulacions de Compostos Termoplàstics" com a colofó del Programa de Doctorat Industrial Subvencionat per la Generalitat. La tesi és fruit d'un acord de col·laboració entre el Departament d'Enginyeria Química de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), dirigida pel professor Jordi Bou, i Sebastià Espino, adjunt de Direcció Departament I + T d'Ercros. En el marc de la tesi, s’han desenvolupat formulacions en la gamma ErcrosBio, basades a el bioplàstic PLA, amb propietats millorades per competir amb plastificants renovables per al PVC. Els resultats del treball de han donat a Publicacions Científiques i una sol·licitud de patent. La Defensa Tesi Doctoral, li ha valgut un excel·lent cum laude.

La nova ampliació incorporarà l'última tecnologia en automatització industrial. Això permetrà realitzar operacions més segures i eficients, sota alts estàndards d'eficiència mediambiental. La previsió és que els treballs d'ampliació s'inicien aquest mateix mes d'abril i que la nova capacitat
estigui ja operativa al llarg del segon trimestre de 2019.

La notícia es va fer pública durant la celebració de la novena edició del GLOBAL SHE DAY, un acte que la companyia holandesa celebra de manera simultània en les 66 terminals del grup a tot el món.