Sisena edició dels Premis de Comunicació

Publicat dimecres 04 de Juliol de 2018 12:01


El Teatret del Serrallo acull aquest divendres (19 h), la sisena edició dels Premis de Comunicació que atorga el digital La República Checa. Entre d’altres, es premiarà el company d’aquesta casa, Miquel González. També el periodista Jordi Cartanyà.  El jurat també ha decidit distingir el Circ de la Cultura, de la periodista Mar Cirera i Sergi Casado.

Enguany, el Premi Nacional serà atorgat a la periodista Patrícia Plaja per la manera com, des del gabinet de premsa dels Mossos d’Esquadra, va gestionar la comunicació durant els atemptats de Barcelona i Cambrils. El premi referent a la premsa digital serà lliurat al director d’Infocamp.

El guardó reservat a la premsa esportiva serà lliurat enguany al periodista d’esports del Diari Més, Vicente M. Izquierdo.

El fotògraf Pep Escoda ha estat el distingit en la categoria del periodisme gràfic. Les periodistes Lydia Garrido i Mariona Planas del gabinet de premsa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) seran distingides per la seva col·laboració amb els mitjans de comunicació.

 

La gala, presentada pel periodista Oliver Márquez, té un vessant solidari, enguany a favor dels nens amb TDAH, a través de l’Associació APYDA