Tarragonins i Tarragonines del món. Estrena

Publicat dilluns 09 de Setembre de 2019 11:08


Tarragonins i Tarragonines del món. Dilluns 9 de setembre 2019

A Tarragona Ràdio hem estrenat un nou programa «Tarragonins i tarragonines del món». Un espai per visibilitzat la diversitat cultural de la ciutat i que neix en col·laboració amb la Conselleria de Nova Ciutadania, que es presentava dissabte als jardins de Casa Canals. Les actuacions musicals de sis formacions van ser el plat fort de la jornada, en què la gastronomia de diferents països d’arreu del món també va tenir un paper important.

 

Anirem coneixent la procedència i els llocs d'origen del 21% de tarragonins que han vingut des de l'estranger.

Avui anirem de Veneçuela a Romania, passant per Mèxic. Els convidats han estat l'Ana Larisa, tarragonina de 10 anys nascuda a Romania que s’ha estrenat com a portant dels Gegant Vells petits del Cós del Bou; i la Valentina Guzmán, també de 10 anys, que va venir fa poc de la seva Veneçuela natal i ja ha protagonitzat castells emblemàtics dels Xiquets del Serrallo.

També ens acompanyarà als estudis el metge tarragoní nascut a Mèxic, Gilberto Valenzuela, que ens parlarà de «la saviesa del pallasso pel benestar de tots» un seminari públic que organitza a l’octubre a la ciutat, a la URV.