Tarragonins i Tarragonines del món. Prèvia del Dia Internacional dels Drets Humans

Publicat dilluns 09 de Desembre de 2019 11:21


Tarragonins i Tarragonines del món.Amb el grup Regaliz.

Aquest dimarts (a les 18.30 hores) a l’Antiga Audiència es commemorarà el Dia Internacional dels Drets Humans amb un debat obert sobre “Drets Humans a tot arreu”, organitzat per l’Ajuntament. Hi participaran una representant d’Amnistia Internacional de Tarragona, Francesca Paola Traglia; un representant d’Entrepobles, Gonzal Barrios, i la presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès, Maria Rosa Codines.

Es projectarà un audiovisual que tractarà de la violació dels Drets Humans en diferents països del món i, a partir d’aquí, es desenvoluparà el debat amb els ponents i les preguntes del públic.

Hi haurà l’actuació musical del cantautor Marti Senserrich i d’un grup format a Tarragona per músics de Colòmbia, Itàlia i Catalunya.

Aquesta activitat,  que es desenvoluparà amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans,  és una iniciativa de la Taula per la Interculturalitat, que s’està formant en el marc de la conselleria Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona. La Taula per la Interculturalitat s’oficialitzarà properament i  ja compta amb associacions i persones de més de 21 països;  és oberta a la participació de totes les persones interessades.

Al programa, ens acompanya aquesta formació musical formada per  músics de Colòmbia, Itàlia i Catalunya. El grup es diu «Regaliz» i els sentirem en DIRECTE.
També conversem amb la consellera de Nova ciutadania, Paula Varas. Amb ella també hem parlat, d'altra banda, de la performance, 
«Un violador al teu camí», que sha popularitzat arreu del món, i ha arribat aquest dissabte a Tarragona. El col·lectiu Chile despertó del Camp de Tarragona ha organitza lacte, amb la col·laboració de Fridas. La performance ha tingut lloc al Balcó del Mediterrani.