Venda de flors i panallets a les portes de Tots Sants

Publicat dijous 29 de Octubre de 2020 11:54


Per tot sants, flors, panallets i disfresses

Les flors, els panellets i les castanyes arribaran enguany en un context del tot atípic i pendents de les noves restriccions que es podrien aplicar aquest cap de setmana.

Quin comportament preveuen les floristeries per part dels tarragonins i tarragonines pel que fa a la compra de flors, centres i ornaments per Tots Sants?

En parlem amb una de les portaveus de les Floristeries Romeu a Tarragona, Mireia Gonzalez Mohedano

Pel que fa a la venda dels panellets, es preveu incerta. Algunes veus indiquen que podria créixer amb motiu de Tots Sants, que aquest coincideix en diumenge. Aquesta circumstància i l'actual crisi sanitària podria afavorir la celebració de la festivitat en grups reduïts, a casa i en família. Per aquest motiu, els pastissers preparen aquest any safates més petites per adaptar-se a aquesta situació.

Anem, telefònicament, a l'obrador de la pastisseria Trill de Tarragona per parlar amb el seu propietari, Toni Teuler.

Anys anteriors, les botigues de disfresses notaven un lleuger repunt de vendes per Halloween. Enguany, la situació incerta i l'anul·lació de gairebé tots els actes de Carnaval podrien canviar aquest paradigma. Li preguntem a Maribel Manyé, gerent de l’establiment MercaModa de Tarragona