Vintena edició del Festival REC, del 2 al 8 de desembre

Publicat dimecres 18 de Novembre de 2020 13:28


Vintena edició del Festival REC, del 2 al 8 de desembre

El cinema torna a la Rambla Nova de Tarragona amb la vintena edició del Festival REC del 2 al 8 de desembre. Arriba carregat de propostes que es podran gaudir en un format híbrid a causa de la pandèmia sanitària. A l’espera del programa virtual, les activitats presencials se celebraran al Teatre Tarragona, on està previst que directors i actors puguin assistir.

De moment, i tenint en compte les decisions del Procicat, es posen a la venda un 30 per cent de les entrades, per respectar les possibles restriccions d’aforament i es confia en el fet que els teatres puguin reobrir. En cas que no es pugui, ja es contempla l’opció totalment virtual.

Enguany, el festival segueix el fil conductor de la situació sanitària i com ha fet evolucionar les relacions humanes i com estan canviant. En aquest sentit, es presentaran pel·lícules que s’avancen al que està passant i que permetran reflexionar. El director del Festival, Xavier García Puerto, ha recordat que el REC funciona com una pedrera de directors de cine.

A la vintena edició del festival es podran veure òperes prima, com el film francès Gagarine; la grega Apples, candidata escollida per anar als Òscars; la catalana Les dues nits d’ahir, premiada al Festival de Màlaga o Slalon, l’òpera prima segell de Cannes. Tota la programació es pot consultar al web festivalrec.com.