Xavier Bosch presenta a Tarragona la novel·la periodística 'La dona de la seva vida'

Publicat dimecres 07 de Abril de 2021 11:12


L'escriptor Xavier Bosch torna a les llibreries amb la novel·la periodística 'La dona de la seva vida'
L'escriptor Xavier Bosch torna a les llibreries amb la novel·la periodística 'La dona de la seva vida', publicat per Columna, que denúncia "l'escàndol" dels infants robats.

Al llibre parla d'una trama que ha durat des dels 50 i també des de la mort de Franco fins al 99: Una pràctica comuna a l'Estat que ha mirat cap a l'altra banda i no ha fet cas de les recomanacions que ha fet la Unió Europea i la fiscalia tampoc ha actuat, com denunciava fa poc Amnistia Internacional. 

A l'entrevista Bosch diu que quan la justícia fa aigua ens queda el periodisme, la de Joel Estrada, un dels personantges que és l'encarregat de tirar endavant un documental sobre els nens robats. L'escriptor ha volgut parlar de l'amor fraternal entre tres germans, el Joe (el gran que és periodista) i, el Raimon i la Victòria Estrada, que tenen mirades molt divergents de la vida i viuen en llocs també molt diferents, però s'estimen. Tots ells s'uniran quan hi hagi un problema que apareix en els primers capítols.

En aquest sentit, Bosch ha afirmat que amb aquesta novel·la torna el periodisme, la investigació i el misteri combinat amb la mirada endins dels personatges, amb la intimitat i les emocions. 

Aquest dimecres el presenta en el marc de la tardor literària al hall del Teatre Tarragona. 
És un acte organitzat per la llibreria La Capona. Hi participarà Judit Bardolet, violinista del Quartet Gerhard. L'acte se celebrarà a les 19:00 hores, amb aforament limitat.

Cal reservar plaça enviant un correu electrònic a lacapona@llibrerialacapona.cat