Òscar Cadiach Especial Broad Peak del Pont de Mahoma

Publicat diumenge 24 de Juliol de 2016 10:46


Especial Broad Peak

Tarragona Ràdio ha fet un primer programa especial aquest diumenge de El Pont de Mahoma, on ha rebut la trucada en directe de Cadiach i González.

També hem parlat amb els alpinistes, Patxi Goñi, Jordi Bosch ‘Barraca’ i Anna Pujol, que van estar el 2015 amb Cadiach al Broad. I amb el meteoròleg de TV3, Dani Ramírez, que ha confirmat que hi ha una finestra de bon temps al Broad les pròximes 48 hores.   

Hem utilitzat a les xarxes socials l’etiqueta #CadiachSempreAmunt i hem rebut un autèntic allau de piulades de suport per l’alpinista, des de tot Catalunya. 

 

Aquest dilluns al matí, fem un segon especial on també esperem la trucada de l’alpinista des del 8.047 m. del Broad. Recordarem l’ascensió a l’Everest de l’any 1985, en la que Cadiach es va convertir en el primer català en pujar el sostre del món. Una gesta que el va convertir en el primer occidental en superar el mític segon esglaó del sostre del món, sense oxigen artificial i en lliure, per la cara nord. En parlarem amb el vallenc Jordi Magriñá, també amb el que va ser cap de l’expedició, Conrad Blanch.

També recordarem les grans gestes de l’alpinisme català, com l’Annapurna Est de l’any 1974 de Civis, Anglada i Pons. Conversarem amb Josep Manel Anglada i amb Jordi Pons. Seguirem d’aprop l’ascensió de l’altre català que vol assolir els 14 vuitmils, el Ferran Latorre, que avui ja camina cap al camp 4 del Nanga Parbat.

Això i moltes més sorpreses, com la trucada un cop Cadiach coroni el seu 14 vuitmils, amb les màximes autoritats de Tarragona i el País.

 

Podeu seguir el programa al 96.7 FM, a www.tarragonaradio.cat i a les AP’s de Tarragona Ràdio.

Farem servir l'etiqueta #CadiachSempreAmunt

Un especial del programa d’alpinisme, El Pont de Mahoma, coincidint amb l’atac al cim. Tindrem una trucada en directe de Cadiach quan coroni el seu 14è vuitmil i entrevistes amb els principals alpinistes del país.