Especial Dia Mundial de la Ràdio

Publicat dilluns 13 de Febrer de 2017 13:14


Dia Mundial de la Ràdio 09

Dia Mundial de la Ràdio 08

Dia Mundial de la Ràdio 07

Dia Mundial de la Ràdio 06

Dia Mundial de la Ràdio 05

Dia Mundial de la Ràdio 04

Dia Mundial de la Ràdio 03

Dia Mundial de la Ràdio 02

Dia Mundial de la Ràdio 01

Tarragona Ràdio fa aquest dilluns un programa especial coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio. Des del Tradicionarius de l’avinguda Rovira i Virgili, compartirem el Matí de Tarragona Ràdio amb molts convidats, com l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, amb qui arrenquem l’especial. 

Joan Antó, gerent de Tradicionarius. Parlem de l’aposta pel Nàstic, i la recent obertura d’una penya grana a Tortosa. 

Tertúlia esportiva: Avui, després de l’empat del Nàstic contra l’Alcorcón a Casa, fem tertúlia amb Pedro Ponce, Manolo Fuster i Quico Bordes  

A les 10h, estrenem el primer espai ‘Q’ de la temporada, amb l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). Serà amb una taula rodona amb periodistes que treballen en departaments de comunicació a les químiques, com Josep Bertran, cap de comunicació externa de Repsol; Karin Langguth, directora de comunicació a Covestro i Xavier Ribera, director de comunicació de l’AEQT. 

Repassarem la història de la Ràdio a la ciutat amb el periodista Enric Pujol. Autor de llibres com Nàstic flaix. 100x100 història’. Ha publicat 21 llibres, un dels quals ‘Nàstic de la A a la Z’.  

TOTHOM, sobre el món de les persones amb discapacitat. Abordarem el tema des de la vessant de la comunicació i premsa amb dues responsables de comunicació d’entitats: Alba Porta, de La muntanyeta i Núria Loras, de la Fundació privada Onada.  

LLETRES, Margarida Aritzeta, presenta nou llibre La filla esborrada, divendres 17 a la llibreria La Capona. El dia 15, dimecres, presenten un altre llibre al Conservatori: Intimissimi, de Joan Isaac, a les 19.30 h, a la Sala Xavier Gols de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona. La presentació serà a càrrec de Josep-Lluís Carod-Rovira, Rosa Maria Codines i Farré, Marta Costa-Pau i l'autor del llibre recitarà els seus poemes amb l'acompanyament del pianista Conrad Setó.

Hem compartit l'especial, amb els oients que els darrers mesos han guanyat els passis premium de PortAventura, que hem sortejat per antena. També amb alguns oients fidels, com Santiago Sánchez. 

Hem tancat el programa especial, en conversa amb el president del Nàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu