Dani Vidal ha llençat un missatge carregat d’optimisme i compromís en la primera prèvia que fa com a entrenador del Nàstic.

Demana que es facin els judicis pertinents quan acabi la temporada, al juny. Ara per ara, Vidal assegura que aquest Nàstic està ‘a temps de tot’.

Una setmana després del cessament d’Iñaki Alonso, el Nàstic tornarà a jugar al Nou Estadi i novament a les 12h del migdia. El rival és el filial de la Real Societat que és tercer a la classificació.

Dani Vidal ha assegurat que sortiran al camp plens d’il·lusió i ha demanat a l’afició que els acompanyi tot i el malestar de les darreres jornades.

El tècnic tarragoní admet que serà un Nàstic amb idees noves i que aquestes es veuran sobre el terreny de joc aquest diumenge. Assumeix que una de les prioritats és que els futbolistes ‘es creguin’ que son millors que la Real Societat B, a nivell individual i com equip.

Explica Dani Vidal que els nivells d’atenció per al partit han de ser alts i que l’estat d’alerta a nivell defensiu davant un rival golejador ha de ser ‘immaculat’.

Dani Vidal no podrà comptar diumenge amb els davanters Pablo Fernández i Lupu per lesió. També serà baixa per sanció Pedro del Campo. El partit el podreu seguir a Tarragona Ràdio amb la prèvia des de les 11h.