El filial del Nàstic ha perdut contra un rival directe a la zona alta de la classificació de la Tercera RFEF, el CF Peralada, per 0 a 1 al Municipal de la Pobla de Mafumet. Els d’Adolfo Baines tenien l’oportunitat de guanyar al darrer equip de la zona de play-off i tornar-hi a entrar, però l’únic gol de Solans al 65 de partit ha estat suficient per sumar la segona derrota seguida i la segona de la temporada a casa.

Els locals han mantingut el 0 a 0 al marcador a la primera meitat, però que als vint minuts de la segona han vist com el rival els marcava l’únic gol del partit. Els pobletans són setens a la classificació a tres punts de les cinc primeres posicions.

Pel que fa al juvenil A del Nàstic, l’equip de Jaume Garcia ha perdut contra el juvenil del Zaragoza per 0 a 2 a la Divisió d’Honor. Els grana rebien a l’equip més fort del grup 3, ja que és el líder. Al minut 15 de partit, els visitants s’han avançat amb el gol de Linares i, tot just començar el segon temps, han fet el segon amb Chema com a protagonista.