El CBT B ha perdut contra el Basket Almeda per un ajustat 49 a 55 en la jornada 14 al grup 3 de Copa Catalunya. Els blaus han anat gairebé tot el partit per darrere en el marcador i han acusat un parcial de 18 a 21 al darrer quart per encaixar la desena derrota de la temporada. Tomás Kohan, amb 16 punts, ha estat el màxim anotador.

Amb un primer quart que ha acabat 7 a 8 i un segon amb el resultat de 14 a 16, el partit ha marxat al descans amb un avantatge per l’Almeda de tres punts. Un final de tercer quart on al rival li ha costat ha permès que els blaus es posessin momentàniament per davant al marcador. Els visitants han sabut reaccionar i han controlat el darrer quart. Noé Monroy, entrenador dels blaus, comenta que ha estat un partit espès contra un equip de la zona alta.

L’ADT, a la Primera Catalana, juga aquest dimecres a domicili contra el Bàsquet Ribes.