El filial del CBT no es va poder estrenar davant la seva afició amb victòria i queia derrotat per 51 a 66 pel BC Tecla Sala en la segona jornada al grup 3 de Copa Catalunya. El CBT B va anar a remolc durant tot el partit i el poc encert en els tirs de camp va ser clau, amb només un 37% d’encert.

A la meitat del primer quart, un parcial dolent de l’equip de Noe Monroy ja va deixar terra per mig i no van poder remuntar. Poc anotador va ser el segon quart, on només van aconseguir set punts. A la segona meitat, els blaus van ser incapaços de remuntar i van acabar perdent. El tècnic parlava d’una derrota complicada de digerir per les sensacions que va donar el seu equip.

Noé Monroy

Aquesta és la segona derrota de la temporada i la primera com a locals pels jugadors del filial blau.