El CBT perden en el primer partit de la temporada a la Lliga EBA per 70 a 76 contra el Barça B de bàsquet. Un partit on els blaus van plantar cara a un dels equips punters de la categoria. No va ser fins al tercer quart, que els visitants es van poder fer amb el domini del partit i marxar en el marcador. Una estrena agredolça de l’equip de Berni Álvarez davant de la seva afició al pavelló del Serrallo.

Els tarragonins van fer uns dos primers quarts molt bons, anant al descans per davant al marcador amb el resultat de 39 a 36. Al tercer, el parcial d’11 a 23 pels blaugranes va decantar el duel i va ser el tret diferencial. Berni Álvarez, entrenador dels blaus, en parlava després del partit.

Berni Álvarez

L’equip buscarà l’estrena en l’apartat de les victòries en la segona jornada, quan jugaran contra el CB Granollers el dissabte a les 17:45 hores.