Partit corresponent a la dissetena jornada de Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A ha rebut la visita del Samà Vilanova, equip que arribava amb un balanç de 4 victories i 12 derrotes.

El partit ha sigut un reflex de l’últim encontre de l’equip lila al camp de l’AB Premià, on les tarragonines van naufragar davant la defensa rival, sumant 35 punts. En aquest cas, l’agressiva defensa del conjunt del Samà ha tornat a ser un malson per l’equip entrenat per Israel Esteve.

Tot i fer una bona feina en aspectes defensius durant la primera meitat, el marcador al descans era un 16-22, on el TGN havia de suar de valent per sumar cistelles que no fossin produides a la línia de tirs lliures. El percentatge de tir des de la línia de 6,75 va ser una llosa massa gran pel conjunt lila, que només va poder anotar 2 triples en tot el partit.

L’inici del tercer quart va ser un dels millors moments del TGN, que va arribar a situar-se a dos punts de les visitants (20-22), però que ràpidament va ser contestat per un demolidor parcial de 3-13 que allunyava totalment del partit a les tarragonines. Les vilanovines van incrementar el seu ritme ofensiu, trencant la solidesa defensiva lila i aconseguint sumar 16 punts al 3r quart.

Finalment, l’últim periode va ser una mostra més de l’impotència ofensiva de l’equip tarragoní, que no va aconseguir reenganxar-se a la lluita pel partit i va encaixar una dolorosa derrota al Sagrat Cor.

A la propera jornada, el TGN visitarà la pista del CEJ L’Hospitalet, el dissabte 24 de febrer a les 17:45h.