El filial del Nàstic ha sumat el segon partit consecutiu guanyant a casa. Els homes d’Adolfo Baines han superat a la UE Sants per la mínima (1-0) i han sabut mantenir l’avantatge fins al final del partit. Amb la victòria, el filial del Nàstic està classificat en la quarta posició i està en zona de poder jugar la promoció d’ascens a la Segona RFEF.

El gol dels pobletans ha estat obra de Valverde. Ha estat al minut 25 de partit, però abans, quan s’havien jugat 4 minuts, Riki ha enviat una pilota al travesser. Al segon temps, Álvarez ha enviat una pilota al pal després d’un bon contraatac de Riki.

El Sants ha posat contra les cordes als locals en alguns trams del partit. L’entrenador de la Pobla, Adolfo Baines, comenta que li hagués agradat tenir més control de la pilota, però també es mostra content del resultat aconseguit.

Un Baines que també ha destacat que era important sumar els tres punts després de la derrota la setmana passada contra el Sant Andreu.

El pròxim partit pels pobletans serà contra el Vilassar de Mar, que ve de perdre el seu darrer partit i encara no ha guanyat aquesta temporada.