Els granes fa quatre mesos i mig que no perden fora de casa i volen començar a assegurar plaça de play-off. La darrera derrota com a visitant dels de Dani Vidal va ser el 3 de desembre al camp d’Unionistes. L’equip si que ha perdut a casa dos partits aquesta segona volta.

El partit a Tarazona serà complicat en un camp petit i davant un equip que arriba amb confiança intentant fugir del descens i que acumula tres victòries seguides davant equips de la zona alta com Lugo, Ponferradina i Celta Fortuna.

El futbolista de Reus que és juntament amb Pablo Fernández el màxim golejador del Nàstic amb sis gols, diu que tot està molt ajustat que cal segui sense encaixat gols i aprofitar les ocasions per decidir els partits.

Un Nàstic que no estarà sol a Tarazona ja que s’espera un desplaçament important d’aficionats per veure un partit on Dani Vidal tindrà la baixa dels lesionats Óscar Sanz i David Concha a banda del sancionat Pol Domingo. El partit es jugarà diumenge a partir de les quatre de la tarda.