El Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau ha de retrobar-se amb la victòria fora de casa. El passat partit que van jugar lluny de Tarragona, l’equip va caure contundentment contra l’Illa Grau, el primer classificat que encara no ha cedit cap set aquesta temporada en els set partits jugats. Visiten la pista del CV Mediterráneo Castellón el dissabte a les cinc de la tarda.

El rival ve de descansar la passada jornada i l’anterior va perdre a casa contra el CEVOL Torredembarra. El Sant Pere i Sant Pau arriba amb la confiança que li dona la victòria aconseguida la passada jornada contra el Muro per 3 a 0.

L’entrenador del CV Sant Pere i Sant Pau, Vlado Stevovski, demana que els seus jugadors no es relaxin pel rival. Espera que contra el Mediterráneo tornin a sumar fora de casa.

Vlado Stevovski

El partit és entre dos equips que estan separats per una posició a la classificació, però on la diferència de punts és molt gran. El Sant Pere i Sant Pau és quart i el Mediterráneo cinquè, però els tarragonins tenen un avantatge de vuit punts respecte als valencians.